Tasarımcılar için faydalı olabilecek 5 android uygulaması

Tasarımcılar için faydalı olabilecek 5 android uygulaması

ABONE OL
14 Kasım 2022, 18:06:17

Tasarım çalışması yapan kişiler için en iyi Android uygulamalar tablet ve cep telefonları için uygun bir kullanıcı ara yüzüne sahip ve Android cihazların dokunmatik ekranları çok rahat kullanılıyor.Tasarımcılar için faydalı olabilecek en iyi 5 Android uygulamasını sizler için derledik ve bu uygulamalar dijital sanatınız için her zamankinden daha iyi görünmesini sağlayıp çok farklı malzemeler ve özellikler sunmaktadır.Bundan dolayı da hemen kullanabileceğiniz en iyi tasarımcı Android uygulamalarını sizler için aşağıda sıralayalım;

Adobe IIIustrator Draw

Bu uygulama yaratıcı çalışmalarınızı ortaya koyabilmeniz için bir Android uygulamasında yer alan en iyi özelliklere sahip olan uygulamadır. Bundan dolayı da tasarımcılar için faydalı olabilecek 5 Android uygulamasının ilk listesinin en başında yer almaktadır.Üstelik bu uygulama tamamen ücretsizdir.

  • Uygulama kullanıcıları için benzer araçlar
  • Çok sayıda kullanışlı özellik
  • CC kullanıcıları içinde masaüstü uygulaması ile entegre olabilmektedir

Adobe, bu vektör uygulamasını 2016 senesinde Android cihazlar için piyasalara çıkardı, üstelik sildi bile bir mobil cihazda vektör çizimleri meydana getirmenin neredeyse tek güvenilir yolu ( Windows kullanan bir tablet tercih etmediğiniz sürece geçerlidir) budur.Bu uygulama masaüstü kardeşine alışkın olan bütün herkesin kolay bir şekilde uygulamaya alışacağı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Sketchbook

Bu uygulama piyasada bulunan en iyi ücretsiz çizim uygulamaları arasında yer almaktadır. Sketchbook uygulamasının bazı özellikleri ise;

  • Tamamen doğal çizim deneyimi
  • 170 tane kişileştirilebilir fırça seçimi
  • Değiştirilebilir fırça darbe özelliği
  • Tam PSD katmanı
  • Harmanlama desteği
  • Hassas formlara dönüşebilen tahmini darbe

Bu uygulama Autodesk sınıfının lider 3D uygulamaları ile ünlüdür. Fakat Sketchbook hiç tartışmasız en doğal çizim deneyimine sahip olan en güçlü bir ana akım tasarım uygulaması.En güzel özelliklere sahip olan bir Android cihaz ile eşleştirilmiş kalemle beraber Sketchbook, kesinlikle piyasada bulunan en iyi ücretsiz çizim uygulamaları arasında yer almaktadır.

Adobe Photoshop Mix

Bu uygulama Android cihazlar için kullanımı kolay bir tasarım uygulamasıdır. Yani bu uygulama bir fotoğraf düzenleme uygulaması.Üstelik kullanımı çok kolay. Photoshop CC ile canlı senkronizasyon özelliği bulunan ince ayarlamalar için o kadar iyi bir uygulama değildir.Yapılacak olan önce çalışmalardan çok daha basit çalışmalara göre yapılmış olan bu uygulama Android cihazınızda bulunan öğeleri kesip birleştirmeye ve katmanları karıştırıp kreasyonlarınızda ayarlama yapmanız için sizlere fırsat sunar.Adobe Photoshop Mix, kullanım konusunda ön plana çıkan ve Photoshop CC ile canlı olarak senkronize edilebiliyor. Cep telefonunuzda bir değişiklik yaptığınız zaman masaüstünüz de hemen bunu göreceksiniz.

İnfinite Design

Bu uygulamam bir SVG vektör grafik uygulaması ve harika bir 3D tasarım araçlarını içermektedir. Üstelik bu uygulama tamamen ücretsizdir. İnfinite Design perspektif araçları ile 3D görüntüler oluşturur. Sonsuz tuvaller yer alır ve sözsüz katmanlar mevcuttur.SVG vektör grafik uygulaması İnfinite Design 2016 senesinde tamamen elden geçirildi ve en son yapılan güncellemelerle artık Adobe’nin baskın Illustrator Draw’ına gerwcwk bir alternatif halini aldı.Daha sonrada anlaşılacağı gibi Infinite Design sonsuz bir tuvale ( yakınlaştırma ya da döndürme, kaydırma) sahiptir, fakat aynı anda da sonsuz katmanlar, sonsuz yok düzenleme ve bir geçmiş kaydırıcı ile sonsuz geri alma ve yenileme özelliğine sahip.İnfinite Design sayısız katma seçeneğine sahip olup; döndürmek, çevirme, eğriltmek, ölçeklemek ve deforme etmek için bir dönüştürme aracını içinde barındırıyor.Fakat göze çarpan en iyi özelliği beş perspektif aracı ile 3D görüntüler oluşturmasıdır.

Adobe Photoshop Sketch

Tasarımcılar için faydalı olabilecek en iyi 5 uygulamalar arasında 5.sirada yer alan Adobe’nin Android için eskiz uygulaması ve CC kullanıcıları için gayet ideal bir uygulamadır. Üstelik bu uygulama tamamen ücretsizdir.Uygulamada her hangi bir fotoğrafı fırçaya dönüştürme ve CC kullanıcıları için harika bir uygulamadır.Bu uygulama pek çok eskiz uygulamadan sadece birisidir. Fakat Adobe’nin sağladığı eşzamanlılığın faydaları sebebi ile herhangi ir Creative Cloud abonesi için bu listenin en başına geçebilir.Bunun yanı sıra karışım modları, perspektif ızgaraları ve doğal çizim malzemeleri gibi özelliklerinin yanında uygulama içerisinde Capture CC’yi kallanip herhangi bir fotoğrafı fırçaya dönüştürme yeteneği ile kendi kendine harika bir eskiz uygulaması.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler