X Blue aboneleri videoları indirebilecek

X Blue aboneleri videoları indirebilecek

ABONE OL
04 Ağustos 2023, 06:01:20

Twitter, X adıyla yoluna devam ederken, kullanıcıların platformdaki videoları indirmesine olanak tanımaya başladı. Ancak, bu özelliği kullanabilmek için belirli kriterlere uyulması gerekiyor. Bu kriterlerin başında, X Blue aboneliği yer alıyor. Blue abonesi olmayan hesap sahipleri de onaylanmış hesapların videolarını indirebiliyor. Bununla birlikte, içerik sahiplerinin de videolarının indirilmesine izin vermeleri gerekiyor.

Bu yeni özellik, X’in sahibi Elon Musk tarafından duyuruldu. Musk, doğrulanmış hesap sahiplerinin videonun sağ üst köşesindeki üç nokta ikonuna dokunarak içeriği indirebileceklerini açıkladı. Ayrıca, önümüzdeki dönemde mobil cihazlarda, parmağın videonun üstüne basılı tutularak indirme işleminin başlatılabileceği bilgisi de aktarıldı.

X, Blue aboneliğini daha cazip hale getirmek için çalışıyor. Önceden, Twitter’dan video indirmek için üçüncü taraf uygulamaları veya web siteleri kullanmak gerekiyordu. Bu yöntemler, X’e para ödemeyen kullanıcılar için hala geçerli olacak. Şirket, Blue abonelerine daha fazla ayrıcalık sunarak Blue aboneliğini cazip hale getirmeyi hedefliyor. Daha önce, DM gönderimi ve günlük okunabilen tweet sayısında sınırlamalar getirmişlerdi. Ayrıca, Blue aboneleri 25 bin karakterlik paylaşımlar yapabilirken, 3 saatlik videolar da yükleyebiliyorlar.

X, Blue abonelerine mavi tiklerini gizleme seçeneği sunarak, para ödeyen kullanıcıların daha fazla gizlilik sağlamalarını da mümkün kıldı. Bu özellikle, Blue aboneleri para ödediklerini belirtmek istemeyen kullanıcılar için bir tercih imkanı sağlamış oldu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler