OnePlus Ace 2 Pro’nun şarj hızı doğrulandı

OnePlus Ace 2 Pro’nun şarj hızı doğrulandı

ABONE OL
04 Ağustos 2023, 16:26:35

OnePlus Ace 2 Pro: Snapdragon 8 Gen 2 İşlemcili Gümüş ve Mavi Seçenekleriyle Geliyor

OnePlus Ace 2 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olduğu resmiyet kazanmadan önce bir dizi sızıntıya maruz kaldı. İlk sızıntı, gümüş renkteki bir görsel ile akıllı telefonun tasarımını gösterdi. Son sızıntı ise telefonun mavi bir renk seçeneğiyle de geleceğini ortaya koydu.

OnePlus Ace 2 Pro’nun tanıtım broşüründe yer alan bilgilere göre, telefon 150W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Bu özellik, OnePlus Ace Pro (küresel adıyla OnePlus 10T) ile aynı olacak. Ayrıca, akıllı telefonda 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanı bulunacağı biliniyor. Bunun yanı sıra, telefonun buhar çemberli soğutma sistemi de kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunacak.

OnePlus Ace 2 Pro
OnePlus Ace 2 Pro’nun 150W şarj hızı doğrulandı

OnePlus Ace 2 Pro’da Kablosuz Şarj Desteği Bekleniyor

Bir başka önemli gelişme ise OnePlus’ın kablosuz şarj desteği sunmaya başlaması oldu. OnePlus, 9 Ağustos’ta manyetik bir şarj adaptörü tanıtacak ve bu adaptörün OnePlus Ace 2 Pro ile uyumlu olması bekleniyor. Bu, şirketin 18 ay önce çıkan OnePlus 10 Pro’dan bu yana kablosuz şarj özelliğine sahip ilk telefonu olacak.

Genel olarak, OnePlus Ace 2 Pro’nun güçlü işlemciye, yüksek RAM ve depolama kapasitesine sahip bir akıllı telefon olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, renk seçenekleriyle farklı kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor. OnePlus’ın kablosuz şarj desteği sunma planı da büyük ilgi çekiyor. Sonuç olarak, OnePlus Ace 2 Pro, performansı ve özellikleriyle dikkat çeken bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler