Apex Legends: Resurrection için yeni fragman

Apex Legends: Resurrection için yeni fragman

ABONE OL
05 Ağustos 2023, 02:33:52

Respawn Entertainment ve Electronic Arts (EA) tarafından geliştirilen Apex Legends, yeni sezonu Resurrection ile heyecan dolu bir oynanış deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Apex Legends: Resurrection, 8 Ağustos’ta tüm platformlar için ücretsiz olarak yayınlanacak ve oyuncuları Revenant’ın dönüşüne odaklanan bir güncelleme bekliyor.

Yeni güncelleme ile birlikte oyuna birçok yeni içerik, ekipman ve özellikler eklenecek. Bunlardan ilki, dördüncü sezonda tanıtılan Revenant’ın yeniden doğuşu olacak. Revenant, oyuncuların sezon boyunca ücretsiz olarak kullanabileceği bir karakter olacak. Oyuncular, belirli mücadeleleri tamamlayarak Revenant’ı karakter repertuvarlarına ekleyebilecekler. Revenant’ın yetenekleri, oyunda önemli bir rol oynayacak. Yeni pasif yeteneği “Assassin’s Instinct” ile Revenant, düşük sağlık puanına sahip oyuncuları görebilecek, daha hızlı hareket edebilecek ve duvarlara daha etkili bir şekilde tırmanabilecek. Yeni taktiği “Shadow Pounce” ile Revenant, önündeki mesafeyi hızla geçebilecek. Yeni ultimate yeteneği “Forged Shadows” ise etrafında yoğun bir karanlık enerji üretebilecek, aldığı hasarı bloklayabilecek ve sağlığını yenileyebilecek.

Güncellemeyle birlikte oyuna eklenen bir diğer özellik ise Mixtape modları. Oyuncuların beğeniyle takip ettiği Mixtape modları, “Broken Moon” haritasında deneyimlenebilecek. Gun Run ve Team Deathmatch The Core modları “Broken Moon” haritasında oynanabilecekken, Control modu ise Production Yard haritasında deneyimlenebilecek.

Oyuncular, 8-15 Ağustos ve 15-22 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Death Dynasty Koleksiyon Etkinliği sırasında Battle Royale ve Mixtape modlarında çift kat tecrübe puanı kazanma şansına sahip olacaklar. Bu etkinlik, oyuncuların ilerlemelerini hızlandırmalarına yardımcı olacak ve heyecanı artıracak.

Ayrıca, Resurrection Battle Pass ile oyuna yeni silah desenleri, karakter kostümleri, emote’lar ve daha birçok içerik eklenecek. Battle Pass, oyunculara benzersiz ödüller kazanma fırsatı sunacak ve oyun deneyimini zenginleştirecek.

Apex Legends: Resurrection, 8 Ağustos’ta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC platformlarında tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Oyuncular, favori platformları üzerinden güncellemeyi indirerek heyecan dolu Apex Legends deneyimine katılma imkanı bulacaklar.

Yeni sezonun tanıtım fragmanıyla beraber, Apex Legends oyuncuları heyecanla Resurrection güncellemesini bekliyor. Revenant’ın dönüşü ve birbirinden heyecanlı içeriklerle dolu olan bu yeni sezon, oyuncuları eğlenceye doyuracak. Aksiyon dolu mücadelelerde Revenant’ın yeni yeteneklerini kullanarak zaferlerine ulaşacak olan oyuncular, Apex Legends: Resurrection’ın keyfini çıkaracaklar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler