Huawei Mate 60 sızıntısı önemli ipuçları veriyor

Huawei Mate 60 sızıntısı önemli ipuçları veriyor

ABONE OL
05 Ağustos 2023, 10:39:06

Huawei Mate 60 Serisi İçin Yeni Tasarım İpucu Ortaya Çıktı!

Huawei Mate 60 serisinin çıkışı için heyecanlı bekleyiş sürerken, yeni bir bilgi sızıntısı tasarım konusunda ipucu veriyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Huawei Mate 60 serisinde yuvarlak kamera modülü tasarımından vazgeçilmeyecek. Bununla birlikte, Mate 60 serisi kamera modülünün önceki Mate 50 serisinden daha büyük bir boyuta sahip olacağı görülüyor.

Mate 60 serisinin kameralarıyla ilgili olarak yapılan paylaşımlarda da önemli bilgilere yer verildi. Akıllı telefonda ana kamera olarak 50 megapiksel çözünürlüklü bir sensörün kullanılması bekleniyor. Huawei, Mate serisinin önceki modellerinde de 50 megapiksel ana kamera kullanmıştı.

Ayrıca Mate 60 serisinde 1220p ekran çözünürlüğünün korunacağı belirtiliyor. Bu yüksek çözünürlük, Çin pazarında 1.5K olarak pazarlanıyor. Ancak, Huawei’nin LTPO OLED panele geçişi bekleniyor. Şu anda mevcut olan Mate telefonlarında yenileme hızı yüksek olmayan ekranlar bulunuyor.

Mate 60 serisinin tasarımıyla ilgili yeni ipucu ise kılıf görsellerinde ortaya çıktı. Yayınlanan görseller, telefonun tasarımında önemli değişikliklerin olduğunu işaret ediyor. Huawei Mate 60’ın görsellerinde daha şık ve modern bir tasarıma sahip olduğu görülüyor.

Bunların yanı sıra, Huawei Mate 60 serisinin 5G desteğiyle gelebileceği de söyleniyor. Huawei’nin 5G destekli bir telefon çıkaracağı haberleri daha önce gündeme gelmişti. Şirketin, SMIC ile işbirliği yaparak 5G uyumlu bir işlemci geliştirdiği konuşuluyor. Bu yeni işlemcinin 7 nm tasarımıyla üretileceği ifade ediliyor. Mate 60 serisi, bu yeni 5G işlemciyle birlikte gelebilir.

Huawei Mate 60 serisi hakkında şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı, ancak eylül ayının tanıtım için işaret edildiği söyleniyor. Telefonda bulunan güncellemeler ve tasarım ögeleri, kullanıcıları heyecanlandırmaya devam ediyor. Güçlü donanımı ve yenilikçi tasarımıyla Mate 60 serisinin, kullanıcıların beklentilerini karşılayacağı düşünülüyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler