Poco M6 Pro teknik özellikleri resmiyet kazandı

Poco M6 Pro teknik özellikleri resmiyet kazandı

ABONE OL
06 Ağustos 2023, 14:56:23

Poco M6 Pro: Akıllı Telefonunuz İçin Mükemmel Bir Seçenek

Poco, akıllı telefon pazarındaki etkileyici hamlelerine devam ediyor. Snapdragon 4 Gen 2 SoC tarafından desteklenen, iki bellek yapılandırmasıyla gelen Poco M6 Pro modeli, şık tasarımı ve güçlü performansıyla dikkat çekiyor.

M6 Pro, kullanıcılarına 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı veya 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı seçenekleri sunuyor. Ayrıca, microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını 1 TB’a kadar genişletebilme imkanı da bulunuyor.

Android 13 tabanlı MIUI 14 ile kutudan çıkan M6 Pro, kullanıcılara üç yıl boyunca güvenlik güncellemeleri sunuyor. Cihaz, 240 Hz dokunmatik örnekleme hızına ve 6.79 inç büyüklüğünde, 90 Hz tazeleme hızına sahip büyüleyici bir ekran sunuyor. Ayrıca, 3.5 mm kulaklık girişi ve yana monte edilmiş parmak izi tarayıcısı gibi kullanışlı özelliklere de sahip.

IP53 sertifikasına sahip olan M6 Pro, suya ve toza dayanıklılık konusunda da güven veriyor. Ürün, 9 Ağustos tarihinden itibaren Hindistan’da Flipkart aracılığıyla yeşil ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Fiyat Seçenekleri

Poco M6 Pro’nun fiyatı da oldukça cazip. Cihaz, RAM ve depolama seçeneklerine göre farklı fiyatlandırılacak. 4GB/64GB modeli 10.999 INR (135$/120€) fiyatla sunulurken, 6GB/128GB sürümü ise 12.999 INR (160$/140€) fiyat etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Poco M6 Pro, uygun fiyatı, güçlü performansı ve kullanışlı özellikleriyle akıllı telefon arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Hem günlük kullanımda hem de oyun oynarken ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir telefon arıyorsanız, M6 Pro tam size göre!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler