Qualcomm Snapdragon 865 Plus Çıkışa Hazırlanıyor

Qualcomm Snapdragon 865 Plus Çıkışa Hazırlanıyor

ABONE OL
01 Aralık 2022, 12:47:00

Son zamanlarda amiral gemilerinde kullanılan yüksek çözünürlüklü kameraları, hepimiz merak edip duruyoruz. Tabii ki kamera sistemlerinin de en iyi gücü işlemciden sağladığını da biliyoruz. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkması beklenen Qualcomm Snapdragon 865 Plus da, akıllı telefonların kameralarına yarayacak diyebiliriz. Birçok kullanıcı tarafından merak edilen yeni işlemcinin özelliklerini ve tahmini olarak hangi modellerde kullanılacağına değindik. Bakalım yeni işlemci bizlere neler sunacak?

Qualcomm Snapdragon 865 Plus Özellikleri

Yeni işlemcinin özellikleri net olarak belli olmasa da, 865 serisine bakarak birkaç tahminde bulunabiliyoruz. Bildiğiniz gibi Snapdragon 865 işlemcisi 2.84 GHz frekansıyla çalışıyordu. Serinin plus modelinde ise bu frekansın 3.09 GHz seviyelerine kadar çıkması bekleniyor.

Ayrıca son zamanlardaki akıllı telefonların da 8K video çekimine kadar destek sağladığını, bu desteği de işlemci gücünden karşıladığını biliyoruz. Kamera açısından da fazlasıyla merak edilen yeni işlemcinin, 8K ve üzeri bir çekim gücüne altyapı sağlayacağını söyleyebiliriz. Ayrıca kullanılacak yeni amiral gemilerinin Megapiksel bakımından da değerleri çok yüksek olabilir.

Yeni İşlemci Hangi Cihazlarda Bulunacak?

Yeni işlemcinin hangi cihazlarda bulunacağı da merak konusu olmuşken, bu konuda da detay verelim. Yeni işlemcinin çıkış yapacağı cihazlara baktığımız zaman, ön planda Samsung ve Asus modellerini görüyoruz. İşlemci muhtemelen Galaxy Note 20 ve Galaxy Z Flip modellerinde yer alacak. Ayrıca Asus’un yeni cihazlarından olan Vivo iQoo 3 ve ROG Phone 3 modelleri de yeni işlemciyle çıkış yapabilir.

Yeni işlemci hakkında şu an tüm detaylar netleşmedi. Ancak işlemci gücü yükseldikçe, yeni amiral gemilerinin hem cep yakacağını, hem de harika kamera özelliklerine sahip olacağını düşünüyoruz. Ayrıca ilerleyen günlerde yeni gelen bilgilerle beraber, size yeniden bilgi aktaracağız. Yeni işlemci hakkında sizin de yorumlarınızı bekliyor ve önemsiyoruz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler