iPhone 15 Pro daha ince bir ekran çerçevesiyle bekleniyor

iPhone 15 Pro daha ince bir ekran çerçevesiyle bekleniyor

ABONE OL
07 Ağustos 2023, 21:31:33

Apple’ın merakla beklenen yeni akıllı telefon serisi iPhone 15’in tanıtımına bir aydan az bir süre kaldı. Şirketin son yıllardaki geleneğine uygun olarak, bu yılki serinin en çok konuşulan modellerinden biri iPhone 15 Pro olacak gibi görünüyor. Kullanıcılar, tüm modellerde Dynamic Island özellikli ekran deliğini görmeyi bekliyorlar. Bununla birlikte, gerçek bomba, iPhone 15 Pro’nun ultra ince bir çerçeveye sahip olması olacak gibi görünüyor. Güney Koreli blog Naver tarafından yayınlanan bir karşılaştırma görseli, iPhone 14 Pro ve iPhone 15 Pro arasındaki çerçeve farkını gözler önüne seriyor.

Apple, iPhone 15 Pro’nun çerçeve kalınlığını 2.17mm’den 1.55mm’ye düşürecek, bu da yan yana konulduğunda tasarım farklılıklarının ne kadar etkileyici olacağını gösteriyor. Şirketin gelecek planlarına göre, önümüzdeki birkaç yıl içinde tamamen çerçevesiz bir iPhone sunmayı hedefliyor. İddialara göre, 2027 yılına kadar Apple, çerçevesiz bir iPhone tasarlamayı planlıyor ve bu tasarımda TrueDepth kamera sensörleri ekranın arkasında olacak.

Günümüzde Samsung gibi bazı rakipler, kavisli kenar ekran sunarken, Apple’ın iPhone’un düz ekran tasarımına bağlı kalması dikkat çekici bir tercih olarak göze çarpıyor. Kavisli ekranların ekranın kenarlarını daha kırılgan hale getirdiği ve panel distorsiyonuna yol açtığı için Apple’ın bu teknolojiyi reddettiği belirtiliyor.

Gelecekte ekran teknolojisi, yüksek kaliteli görüntüleri sunmanın yanı sıra kullanıcılar için ön yüz kamerasını ve Face ID sensörlerini görünür hale getirmeyi hedefliyor. iPhone 15 Pro’nun kullanıcılarına geleceğin ekranına dair bazı ipuçları sunması bekleniyor. iPhone 16 Pro’da ise Pro modelde ekran boyutunun 6.1 inçten 6.3 inçe, Pro Max modelinde ise 6.7 inçten 6.9 inçe çıkması bekleniyor.

+ Title: iPhone 15 Pro: Ultra İnce Çerçevelere Sahip Yeni Bir Dönem

Apple’ın yeni akıllı telefon serisi iPhone 15’in yaklaşmakta olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle iPhone 15 Pro modeli, ultra ince çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Apple’ın yeni serisi merakla bekleniyor. iPhone 15 Pro’nun ultra ince çerçeveleri, kullanıcıları etkileyici bir tasarım deneyimiyle buluşturuyor.

+ Title: iPhone 15 Pro: Geleceğin Ekran Teknolojisi

iPhone 15 Pro, geleceğin ekran teknolojilerini barındıran bir akıllı telefondur. Apple’ın hedefi, önümüzdeki yıllarda tamamen çerçevesiz bir iPhone sunmaktır. Bunun için çerçeve kalınlığını düşürerek kullanıcılara daha geniş bir görüntü alanı sunmayı hedefliyorlar. Ayrıca, ön yüz kamerası ve Face ID sensörlerini daha işlevsel hale getirmek için ekran teknolojilerini geliştiriyorlar. iPhone 15 Pro’nun geleceğin ekranına dair ipuçları vererek kullanıcılara heyecan verici bir deneyim sunması bekleniyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler