Valorant Konsola Gelecek mi? – İşte Detaylar

Valorant Konsola Gelecek mi? – İşte Detaylar

ABONE OL
30 Kasım 2022, 09:00:49

Bu yıl tüm ilgileri üzerine çeken Valorant, Riot Games tarafından oyunculara sunulmuştu. Şuan için oyunun yalnızca PC sürümü bulunurken, oyununu konsola gelip gelmeyeceği de merak konusu olmaya başladı. Genellikle ilk etapta PC sürümü çıkan oyunlar, bir süre sonra konsol alanında da kendini gösteriyordu. Haliyle PS4 ve Xbox kullanıcıları da oyunun konsola gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Peki, Valorant konsola gelecek mi?

Valorant’ın Konsol İhtimali Düşük

İddialara göre Valorant, uzun çalışmalar sonucunda konsola uyarlanabilecek. Nişancılık ve hayatta kalma oyunlarından birisi olan Valorant, PC versiyonuyla fazlasıyla gündeme gelmeyi başardı. Bu sırada konsol oyuncuları da oyunu merak etti ve oyununu konsola ne zaman geleceğini araştırmaya başladı.Ortaya çıkan iddialara göre, oyunun konsola uyarlanması için birtakım çalışmaların yapılması gerekiyor. Yani, oyunun konsolda görünme ihtimali düşük olsa da var. Lakin diğer bir iddiaya göre de, oyun konsol için asla uyarlanamayacak bir durumda.

Valorant Konsola Gelecek mi?

Riot Games, yeni nesil oyunun konsola gelebilmesi için çalışmalar yapacak. Nişancılık oyunlarında en iyi kontrol fare ile yapıldığı için, Valorant gibi bir oyunu da konsolda oynama bir hayli zorlaşacaktır. Bu durumdan çekinen Riot Games, sorunu düzeltemezse muhtemelen konsol alanında görünmeyecek. Ayrıca firmanın açıklamalarına göre oyun konsola gelse bile, bu uzunca bir zaman alacak. Yani oyuncuların, Valorant’ı konsolda görmesi yılları bulabilir.

Riot Games Konsola Sıcak Bakmıyor

Oyunun geliştirici ekibi, oyunun türü farklı olduğu için konsol alanına asla sıcak bakmıyor. Klavye ve fare kombinasyonlarında bile hedefi vurma konusunda sıkıntılar yaşanırken, bu olayın konsol alanına tamamen uyarlanabileceği düşünülmüyor. İlk etapta prototip oluşturan ve test denemelerine başlayan ekip, muhtemelen çalışmaları sonlandıracak.Geliştirici ekip tarafından konsol konusuna sıcak bakılmazken, çalışmalara tamamen başlansa bile uyarlanma durumu en az 2 yıllık süre alacaktır. Yani Valorant oyununu konsola bekleyen oyun severlerin bu konuda umutlanmamasını ve PC versiyonuyla oyuna devam etmelerini öneriyoruz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler