Disney+ şifre paylaşımını engellemeyi planlıyor

Disney+ şifre paylaşımını engellemeyi planlıyor

ABONE OL
10 Ağustos 2023, 10:15:31

Disney+, şifre paylaşımını engellemeyi hedefliyor

Disney CEO’su Bob Iger, şirketin şifre paylaşımını engelleme konusunda aktif olarak çalıştığını ifade etti. Disney’in son finans raporunun değerlendirildiği toplantıda konuşan Iger, “abone sözleşmelerini ek şartlar ve paylaşım politikalarıyla güncellemeye başlayacaklarını” belirtti. Ayrıca, 2024’te parasallaştırmayı artırmak için yeni yöntemler uygulamaya koyacaklarını da sözlerine ekledi.

Disney, şirket içindeki çevrimiçi platformlarda hesap paylaşımı yapan kullanıcıların sayısını net olarak açıklamamakla birlikte, bu rakamın büyük olduğunu ifade etti. Iger, şirketin hesap paylaşımı sorununu çözebilecek teknik kapasitesinin olduğunu ve 2024 yılında bu konuya çözüm getirmeyi planladıklarını da belirtti.

Bob Iger, “2024 takvim yılı içinde bu konuda bir miktar etki görmenin mümkün olabileceğini, ancak tam anlamıyla tamamlanmamasının da olası olduğunu” söyledi. Şirketin bu sorunu çözmeyi gerçek bir öncelik olarak belirlediğini ve bu soruna çözüm getirmenin aynı zamanda şirketin büyümesine yardımcı olabilecek bir fırsat olduğunu düşündüklerini ifade etti.

Şirket ayrıca, Disney+ ve Hulu’nun fiyatlarının ABD’de artacağını duyurdu. Yeni fiyatlandırma politikasıyla Disney+’ın reklamsız paketinin aylık ücreti 10.99 dolardan 13.99 dolara çıkarılacak. Reklamlı hizmetin fiyatında ise değişiklik olmayacak. Bu zam hakkında diğer ülkelerde ne gibi etkiler olacağı henüz bilinmiyor.

Disney+’ın abone sayısı ABD ve Kanada’da bir miktar azalmış olsa da, şirketin CEO’su Bob Iger, ileriye dönük olarak film stüdyoları, eğlence parkları ve yayın platformları gibi üç iş kolunun en büyük büyümeyi sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Bob Iger, CEO koltuğuna geri dönmesinin planlandığı iki yıldan daha uzun süreler için kalmıştı. Şirketin içerik katalogunda bazı değişiklikler yapılarak Disney+ ve Hulu’da içeriğin hafifletilmesi gibi adımlar atılmıştı.

Sonuç olarak, Disney+, şifre paylaşımını engellemeyi hedefleyen bir çalışma yapmaktadır. Şirket, abone sözleşmelerini güncellemek ve parasallaştırmayı artırmak için çeşitli yöntemler üzerinde çalışmaktadır. Ayrıca, Disney+ ve Hulu’nun fiyatlarında artışlar yaşanacaktır. Bob Iger, şirketin büyümesini sağlayacak olan film stüdyoları, eğlence parkları ve yayın platformları gibi üç iş koluna odaklanmayı sürdüreceğini belirtti.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler