Edge 40 Neo Özelliklerine Yönelik Liste Yayımlandı

Edge 40 Neo Özelliklerine Yönelik Liste Yayımlandı

ABONE OL
11 Ağustos 2023, 22:36:42

Motorola, Edge 40 Neo modeli üzerinde çalışmalara devam ediyor. Telefonun resmi çıkış tarihi henüz duyurulmamış olsa da Amazon İtalya web sitesinde telefonun listesi yer alıyor. Bu listeye göre, Edge 40 Neo’nun 15 Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Edge 40 Neo modeli, geçen yılın Eylül ayında tanıtılan Edge 30 Neo’nun yerini alacak. Birçok pazarda, aynı cihaz Edge 30 Lite adıyla satışa sunulacak. Peki, Edge 40 Neo’nun teknik özellikleri nelerdir?

Edge 40 Neo Teknik Özellikleri

Motorola Edge 40 Neo, 6.55 inç boyutunda FHD+ çözünürlüğe sahip bir P-OLED ekran kullanıyor. Ekranın yenileme hızı ise 144 Hz’dir. Cihaz, Dimensity 1050 işlemci ile çalışmakta olup 12 GB RAM’e sahiptir. Ayrıca, 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Edge 40 Neo, IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor. 5G, Wi-Fi, Bluetooth ve USB-C gibi özellikler de bu modelde yer alıyor. Amazon İtalya listesi, Edge 40 Neo’nun 15 Eylül’de piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Telefonun fiyatının ise yaklaşık 399 Euro olması bekleniyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler