Xbox Game Pass deneme süresi kısaltıldı

Xbox Game Pass deneme süresi kısaltıldı

ABONE OL
13 Ağustos 2023, 23:24:55

Microsoft Xbox Game Pass, deneme aboneliğinin süresini 30 günden 14 güne indirdi. Bu karar, Starfield’ın çıkışına yakın bir zamanda alınmıştır. Microsoft, daha önce deneme aboneliğini sonlandırmış ancak Xbox Game Pass aboneliğinin fiyatlandırılmasından sonra tekrar hayata geçirmiştir.

Deneme aboneliği sayesinde 1 dolar karşılığında Game Pass Ultimate ve PC Game Pass üyeleri, 30 gün boyunca faydalarından yararlanabiliyorlardı. Ancak Microsoft, bu süreyi 14 güne indirerek, Starfield’ın çıkışından önce güçlü bir pozisyon elde etmek istemiştir.

Microsoft, daha önce Game Pass denemelerini durdurmuş ve ardından PC Game Pass kullanıcılarını davet eden bir tavsiye programı başlatmıştı. Bu program sayesinde, PC üzerinde Starfield gibi Bethesda’nın yeni oyununu denemek mümkün olacak.

Microsoft ayrıca Xbox Game Pass paketlerinin fiyatını artırmış ve Xbox Live Gold’un yerini alacak Xbox Game Pass Core abonelik paketini duyurmuştu. Bunun yanı sıra, Game Pass Arkadaşlar & Aile planını da 15 Ağustos itibarıyla sonlandıracaklar.

Bu kararlar, Microsoft’un Game Pass deneme aboneliğini farklı pazarlama promosyonlarıyla değerlendirmesi ve Xbox Game Pass ailesini daha da genişletmek için yaptığı hareketler olarak değerlendirilebilir. Xbox Game Pass, oyun severlere geniş bir oyun koleksiyonuna erişim imkanı sunarken, Microsoft da abone sayısını ve gelirini artırmayı hedeflemektedir. Özellikle Starfield gibi uzun zamandır beklenen oyunların çıkışıyla birlikte, bu abonelik hizmetinin popülaritesinin artması beklenmektedir.

Sonuç olarak, Microsoft Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass deneme aboneliği süresini kısaltmış ve Starfield’ın çıkışından önce güçlü bir pozisyon elde etmeyi amaçlamıştır. Bu kararlar, Microsoft’un abone sayısını ve gelirini artırmak için yaptığı stratejik hamlelerdir. Oyun severler, düşük bir fiyat karşılığında geniş bir oyun koleksiyonuna erişebileceklerdir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler