X, TweetDeck’i ücretli yapıyor, XPro hâline getiriyor

X, TweetDeck’i ücretli yapıyor, XPro hâline getiriyor

ABONE OL
17 Ağustos 2023, 06:22:23

Türkiye’nin en popüler sosyal medya platformu olan X, bundan böyle ücretli bir hizmet olan XPro’ya dönüşen TweetDeck’i kullanıcılarına sunmaya başladı. Birçok X kullanıcısı, TweetDeck’e erişmeye çalıştıklarında, teknik olarak XPro olarak adlandırılan bu hizme erişmek için X Premium aboneliği satın almaları gerektiğini belirten bir satış sayfasıyla karşılaştıklarını bildirdi.

XPro: Yeni Adıyla TweetDeck Artık Ücretli!

Aslında, bu durumun gelecekte gerçekleşeceğini bir süredir biliyorduk. Çünkü X, 3 Temmuz’da TweetDeck’i sadece abonelere özel bir özellik haline getireceğini duyurmuştu. Şirket, bu geçişin “30 gün içinde” gerçekleşeceğini duyurmuştu ve süreyi sadece birkaç gün kaçırmış oldu.

Elon Musk’un yönetimindeki X, X Premium’u daha cazip hale getirmek için yeni özellikler, reklam geliri paylaşımı ve daha yüksek sıralamalar gibi avantajlar sunarak XPro’yu sunmaya çalıştı. Şimdi şirket, XPro’ya erişimi sağlamak için mavi onay işareti için ödeme yapmayı daha cazip hale getirmek istiyor.

Twitter tarafından satın alınana kadar, TweetDeck 2011 yılında en popüler üçüncü taraf uygulamalardan biriydi. Birden fazla hesap ve özel akışları destekleme özelliği, gazeteciler, pazarlamacılar ve Twitter’ı işleri için düzenli olarak kullanan diğer kullanıcılar için güçlü bir araç haline gelmişti.

Bu durum göz önüne alındığında, TweetDeck’e ücret koymak ve Pro adını vermek mantıklı görünüyor. Ancak, daha önce ücretsiz olan bu faydalı araç için ödeme yapmak hala rahatsız edici olabilir. Bu değişikliğin sosyal medya uzmanları ve iş dünyası profesyonelleri tarafından nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler