<strong>Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli</strong>

Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli

ABONE OL
14 Kasım 2022, 14:15:00

Kısa boylu kadınların nasıl giyinmesi gerektiğinin sırlarını konumuzda anlatıyoruz. Hem bayanlar için hem de erkekler için boy oranının önemi büyüktür. Çünkü uzun boylu kadınlara ve erkeklere her kıyafet daha kolay bir şekilde uyum sağlar. Ancak kısa boylu kadınların da en az uzun boylu kadınlar kadar gösterişli ve dikkat çekici olmaları mümkün olacaktır.

Kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?

Sorusunun doğru yanıtını bildiğiniz takdirde her zaman daha uzun ve daha gösterişli bir fiziğe sahip olabilirsiniz. Ve etrafınıza kendinizi çok daha güzel yansıtırsınız.

How Should Short Women Dress?

Yan çizgili kıyafetlerden uzak durun. Enine çizgili kıyafetler her zaman daha kısa boylu gösterir. Özelikle hem kısa boylu hem de fazla kilolara sahipseniz kesinlikle enine çizgili kıyafetleri dolaplarınızdan uzaklaştırmanız gerekir. Boydan çizgili kıyafet seçmelisiniz. Uzun ve ince çizgili kıyafetler kısa boylu kadınları olduklarından daha uzun gösterecektir. Bu nedenle uzun ve ince çizgili kıyafet seçmeniz önerilir.

Kısa boylu kadınların uzak durması gereken renkler.

Bazı kıyafet renkleri kişileri olduğundan daha kısa ve daha kilolu gösterir. Özellikle açık renkli kıyafetlerden tamamen uzak durmanız önerilmektedir. Açık pembe, beyaz ve mor renkli kıyafetler hem kısa hem de daha kilolu gösterecektir. Bu nedenle siyah ve koyu renkli kıyafet seçmeniz tavsiye edilir.

Etek boyu seçiminin önemi

Kıs boylu kadınlar etek seçerken özeni olmalıdır. Bol etekler ve salaş etekler her zaman daha kısa gösterecektir. Bunun yerine kalem etek ya da balık etek seçmek daha doğru olur ayrıca etek boyunun da mutlaka uzun seçilmesi gerekir. Yani bacakları kesen eteklerden ve mini eteklerden uzak durulması önerilir. Ayrıca eteğin altına giyilmesi gereken ayakkabılara da ekstra özen gösterilmelidir. Burada daha çok dolgu topuklu ayakkabılar seçilmelidir. Ayrıca bilekte biten ayakkabı seçiminden de uzak durulması gerekir.

Kısa Boylu Kadınlarda Pantolon Seçimi Nasıl Olmalı?

Pantolon kısa boylu kadınlar nasıl giymeli? Sorusunun yanıtı oldukça önemlidir. Özellikle günümüzde trend haline gelmiş bilekten pantolon seçiminden kesinlikle uzak durmanız gerekir. Çünkü bilekten biten pantolonlar direk olarak, bacak boyunu keser. Bu da daha kısa görünmenize neden olur. Burada kadınlar havuç paça kesin pantolonlardan ya da bol paça pantolonlardan giymelidir. Kadınlar boyunu daha uzun göstermek isterse vintage giyim modellerini kendilerine bir giyim tarzı olarak belirleyebilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler