Redmi Note 13 serisi ile ilgili işlemci ve kamera sızıntıları

Redmi Note 13 serisi ile ilgili işlemci ve kamera sızıntıları

ABONE OL
19 Ağustos 2023, 04:57:10

Yakın bir zamanda Redmi Note 13 serisinin resmiyet kazanacağı kesinleşti. Bir sızıntı kaynağı olan Kacper Skrzypek tarafından ortaya çıkarılan yeni detaylar sayesinde, Xiaomi’nin merakla beklenen telefonu hakkında daha fazla bilgi edinme imkanına sahibiz. Şirket, önümüzdeki serinin zirvesinde yer alacak olan Dimensity 9200 Plus yonga setini kullanmayı planlıyor.

Redmi Note 13: Yeni Yonga Seti ve Kamera Detayları

Sızıntı yapan Kacper Skrzypek, Redmi Note 13 serisi hakkında yeni detayları ortaya koydu. Özellikle bu serinin en az bir modelinde, Redmi K60 Ultra’da kullanılan Dimensity 9200 Plus yonga setini kullanmayı düşündüklerini belirtti.

Bu yonga setinin kullanılması, söz konusu telefonun, büyük olasılıkla Redmi Note 12 Pro Plus’ın halefi olarak, Redmi Note 13 serisinin en üstünde yer almasını sağlayacak. Dimensity 9200, Redmi Note 12 Pro Plus’ın içinde bulunduğu Dimensity 1080’e göre %25’ten fazla performans artışı sunuyor.

Skrzypek, cihazın Xiaomi 13T Pro’dan farklı kamera özelliklerine sahip olacağını belirtti. Redmi Note 13 telefonunun ana kamerası olarak Samsung ISOCELL HP3 kullanılacak ve benzer bir 200 MP sensöre sahip olan ISOCELL HPX kullanılacak. Ayrıca, cihazın ultra geniş açılı kamerası Sony IMX355, makro ve ön yüz kamerası için ise Omnivision OV2B10 ve Ominivision OV16A1Q kullanılacak.

Önceki sızıntılara göre, Xiaomi Redmi Note 13 serisini Aralık 2023’te tanıtmayı planlıyor. Ancak bu tarih muhtemelen sadece Çin modelleri için geçerli olacak ve küresel ve Hindistan varyantlarının birkaç ay sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu nedenle, Redmi Note 13 serisinin dünya çapında lansmanının 2024 baharında gerçekleşmesini bekleyebiliriz.

Xiaomi, yeni yonga seti ve etkileyici 200 MP kamerasıyla Redmi Note 13 serisini, orta segmentte yeni bir standart belirlemeyi hedefliyor gibi görünüyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler