Microsoft Build Ücretsiz Oldu!

Microsoft Build Ücretsiz Oldu!

ABONE OL
03 Aralık 2022, 13:26:39

Microsoft Build geliştirici etkinliği için ücretsiz kayıtlar açıyor. Genellikle Microsoft’un yılın en büyük etkinliklerinden biridir, ancak yazılım üreticisi bu sefer farklı şeyler yapıyor. Devam eden coronavirus pandemisi, Microsoft’u etkinliği tamamen yeniden düşünmeye zorladı, ancak iptal etmek yerine herkesin kaydolması için çevrimiçi hale getiriyor.

Microsoft Build, 2022 İçin Ücretsiz Oldu!

Bu, geliştiricilerin artık genellikle Build ile ilişkili olan 2,395 ABD doları giriş ücretini ödemek zorunda kalmayacakları ve yine de ücretsiz olarak yayınlanan çok sayıda içerik olacağı anlamına gelir. Microsoft, CEO Satya Nadella’nın açılış konuşmalarıyla geleneksel açılış konuşması tarzı açılışlarının bir kısmını tutuyor. Bu yıl Twitch’te 48 saatlik videolar bile düzenlenecek.

Build genellikle bir dizi Microsoft haberi sunarken, şirket bu sefer planlarını geri aldı. Açılış konuşmaları çok daha kısa olacak ve Microsoft ana program yöneticisi Scott Hanselman, geliştiricilere odaklanan ilk oturumu başlatacak. Julia White, Scott Guthrie, Panos Panay, Kevin Scott, Rajesh Jha, Mark Russinovich ve çok daha fazlasının da görünmesini bekleyin.

Yapı tüm zaman dilimlerine hitap edecek

Hanselman, “Bu olacağını düşündüğümüz Yapı değil, özel olacak” diyor. “Geliştiriciler topluluğumuzu bir araya getirmek, öğrenmek, bağlantı kurmak ve birlikte kodlamak için bekleyemeyiz. Yapım 2022, 19 Mayıs’ta saat 08:00 de olan 48 saatlik bir etkinlikten oluşacak. Oturumlar, konuşmalar ve demoların hepsi birden fazla saat diliminde gerçekleştirilecek ve yayınların soru-cevap oturumları ve etkileşimli bölümleri olacaktır.

Hanselman, “Özellikle belirsiz zamanlarda insanların hayatlarını daha kolay ve daha iyi hale getiren uygun maliyetli, verimli yeniliklerle geliştiricileri desteklemeye kararlıyız” diyor. Microsoft, Build ürününü yalnızca geliştiricilere odakladığı için, esas olarak geliştirici odaklı duyuruları duymayı bekleyebilirsiniz. Microsoft pandeminin ortasında öncelikleri değiştirdiğinden, Windows 10X hakkında çok şey duymayı beklemiyoruz.

Microsoft, Build katılımcılarına postada bir paket bile gönderebilir. Yapı kaydı sırasında şirket katılımcılardan “lütfen Mayıs ayında teslimatları nerede kabul edeceğinizle ilgili gönderim bilgilerini belirtin” diye sorar.

24-26 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleşecek etkinliğe siz de katılabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler