Trendyol Express Taşıyıcı Ücretleri 2024 Paket Başı Ücret

Trendyol Express Taşıyıcı Ücretleri 2024 Paket Başı Ücret

ABONE OL
01 Eylül 2024, 07:47:04

Gerçekleştirilen teslimat kadar para kazanma imkanı sağlayan Trendyol araçlı kurye ne kadar kazanır taşıyıcı dağıtımda ne demek kargo ücreti ne kadar? Taşımacılık sektöründe yepyeni bir devir açmayı planlayan Trendyol Express taşıyıcı ücretleri ve maaşları. Trendyol express araç şartı nedir kaç para kazandırıyor toplayıcı ücretleri nedir hesap devretme nasıl olur araçlı kurye işi ne kadar kazandırır ?

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından olan Trendyol, ürünlerini müşterilerine kargo şirketleri ve kuryeler tarafından ulaştırıyor. Müşterilerin sipariş vermiş oldukları ürünleri bir an önce ulaştırmak isteyen e-ticaret platformu Trendyol Express’i  2018 yılında hizmete aldı. Bu hizmet ile birlikte aracı olanlar başvuruda bulunarak gerekli şartları yerine karşılamaları halinde taşıyıcı olabilirler.

Trendyol tarafından kurulmuş olan araçlı kurye hizmetinin ismi trendyol exspress’dir. Herhangi bir sermayeye ihtiyaç bulunmadan sadece başvuru yaparak, başvurunuz kabul olması durumunda araçlı kurye olarak hizmet verebilirsiniz. Dağıtılacak ürünler günlük olarak Trendyol deposundan alınarak kargo dağıtımına başlanıyor.

Trendyol Express İş Başvurusu

Trendyol Express iş başvurusu yapmanız ve kabul edilmeniz durumda teslimat adetiniz kadar para kazanabilirsiniz. Her bir paket için belirlenen ücretlerin toplamında iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

Trendyol Express iş başvurusu için aşağıdaki adımları izleyin;

  • https://trendyolexpress.com/tasiyici-ol adresine gidin,
  • Kişisel Bilgileriniz ve Araç ve İş Bilgileriniz bölümlerini eksiksiz olarak doldurun,
  • Trendyol Express iş başvurusu yapabilmeniz için gereken belgeleri hazırlayın,
  • Kaydet ve Bitir diyerek iş başvurunuzu tamamlayın,

Trendyol Express iş başvurusu sırasında sizden istenecek bilgiler;

  • Adınız & Soyadınız
  • Doğum Yılı
  • Telefon Numarası
  • E-posta Adresi
  • Eğitim Durumu
  • Şehir & İlçe
  • Şirket Türü
  • TC Kimlik Numarası
  • Aracınız var mı?
  • Dağıtım tecrübeniz var mı?
  • İsteğe bağlı açıklama kısmı doldurulabilir. (Bu kısma araçlı ya da araçsız kargo dağıtımı konusunda varsa tecrübenizi yazabilirsiniz)

Formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız halinde yetkililer en kısa sürede size dönüş yapacaktır.

Trendyol araçlı kurye olabilmek için ilk olarak aracınızın olması gerekli. Herhangi bir sabıka kaydınızın olmaması, ehliyetinizin olması da aranan diğer şartlar altında. Ayrıca sigorta, kasko, yakıt ve araç masrafları ise tamamen size ait. Basit usul şahıs şirketi kurmanız yeterli olacaktır.

Şahıs şirketi açabilmek için herhangi bir muhasebeye uğrayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Yaklaşık olarak 1000 TL gibi bir maliyete kendinize ait bir şahıs şirketi kurabilirsiniz. Trendyol araçlı kurye işe başlama sürecinde tek masraf aracınız ve şahıs şirketi açmak için ödeyeceğiniz giderlerdir.

Trendyol Express Araçlı Kurye İçin Gerekli Belgeler

  1. Sürücü Belgesi
  2. Temiz Sabıka Kaydı
  3. Araç Ruhsatu
  4. Sürücü Profil Fotoğrafı
  5. Sürücünün tam yüzü ve omuzlarının üst kısmı da dahil olmak üzere öne bakan, ortalanmış güneş gözlüğü olmayan bir fotoğraf olmalıdır.

Trendyol Araçlı Kurye Ne Kadar Kazanır?

Trendyol Express taşıyıcı ücretleri hakkında yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda, çalışan yorumlarına bakarak dağıtım sayısı durumuna göre aylık 7-8 bin TL kazanmak mümkün olabiliyor diyebiliriz. Araçlı kurye olarak çalışacağınız bölgeye göre kazancınız değişir. Her bölgenin kendine göre fiyatlandırması var.

  • Trendyol araçlı kurye olarak çalışanların bir gün içerisinde ortalama 120 ürün teslimatı gerçekleştirebildiğini söyleyebiliriz.
  • Günde ortalama 80 dağıtım yapan bir kuryenin ortalama olarak günlük 320 TL geliri olur.
  • Aldığımız bilgilere göre Trendyol Express araçlı kurye için ilk 40 dağıtımda her bir paket için 4 TL + KDV, sonraki dağıtımlar için ise 3.5 TL + KDV şeklinde ödeme yapmaktadır.
  • Ancak yakıt, araç masrafları, sigorta ve şirket giderleri tamamen size ait olacacağından dolayı bu giderleri günlük gelirden çıkararak hesap etmelisiniz.

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları

Trendyol araçlı kurye olarak çalışanların maaşları aylık olarak düzenli değildir. Yapılan ödemeler dağıtılan kargoya göre yapıldığından dolayı her ay farklı maaş alınabilir. Ne kadar çok kargo dağıtılırsa alınan maaş o kadar artar.

Örnek vermek gerekirse;

Günde ortalama 100 kargo dağıtımı yaptığınızı ve 400 TL kazandığınızı varsayarsak, ve şirket, bağkur, yakıt, sigorta, araç giderleri, yemek masrafları çıktığımızda günde 250 TL gibi bir tutar kalması halinde aylık 7500 TL civarında maaş alınır.

Trendyol Express Taşıyıcı Ücretleri 2023

Trendyol Express çalışanlarının yorumlarına göre taşıyıcı ücretleri, paket başı ilk 40 kargoda 4 TL + KDV, sonraki kargolar için ise 3.5 TL + KDV olarak hesaplanmaktadır. Fakat bir taşıyıcının yapmış olduğu yorumda çalışılan bölgeye göre alınan paranın değişeceği yazılmıştır. Her bölgenin kendine göre fiyatlandırması olduğunu belirtmiştir.

Keşfetmeye Devam Edin

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler