Netflix Hi Bye Mama Dizisi Konusu, İzleyici Yorumları ve Oyuncuları

Netflix Hi Bye Mama Dizisi Konusu, İzleyici Yorumları ve Oyuncuları

ABONE OL
21 Eylül 2024, 21:47:06

Netflix içerikleri kullanıcıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son çıkan Güney Kore yapımlı dizisi de gerçekten etkileyici ve şimdiden izleyiciler için heyecan yaratmış durumda. İlk sezon bölüm sayısı kaçtır?

16 bölümden oluşan ilk sezonu ile dizi kore sinemasından esintiler ile yayımladı. İzlemek isteyenler ve diziyi izleyenlerin yorumları ile bizde diziye bir ışık tuttuk.

Hi Bye, Mama! Dizisi Hakkında Bilgiler

Güney Kore yapımı komedi ve dram türündeki dizi, 2023 yılında gösterime girdi ve ilk sezonu tam 16 bölümden oluşuyor.

Dizi her ne kadar komedi ve dram unsurları barındırsa da konusu ve ilginçliği ile fantastik bir dünyanın da kapılarını aralıyor. Netflix takipçilerini heyecanlandıran ve bu tarz dizileri sevenler tarafından tam not alan Hi Bye Mama Netflix dizileri arasındaki en iyi diziler sıralamasına adını yazdırarak da kalitesini ispatladı.

Dizinin ilk sezon fragmanını ekleyerek dizi hakkındaki incelemeye, oyuncu kadrosuna ve dizinin yorumlarına başlayabiliriz.

Hi Bye Mama Konusu ve Dizi İncelemesi

  • Dizinin yönetmen koltuğunda adını sıkça duyduğumu başarılarıyla bilinen Yoo Je-Won oturuyor.
  • Oyuncu kadrosunda ise Güney Kore sinemasının bilindik isimleri Tae-hee Kim, Kyoo-hyung Lee ve Ko Bo-Gyeol gibi oyuncular yer alıyor.
  • Tekrardan insan olmak isteyen bir kadının hikayesini anlatan komedi, dram dizisi bu yönüyle de fantastik bir hikayeye evrilmiştir.
  • Dizideki adıyla Cha Yoo-Ri mutlu bir evlilik süren ve bir çocuk bekleyen anneyi canlandırmaktadır.
  • Bir kız çocuğu dünyaya getirmeyi bekleyen Cha geçirdiği bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeder. Yapılan müdahaleler sonucunda bebeğin dünyaya gelmesi sağlanır.
  • Daha yeni doğan ve bizim deyişimizle dünya gözüyle kızını kucağına alamayan Cha bir hayalet gibi kızının etrafında sürekli dolaşmaktadır.
  • Bütün duası dünyaya tekrar gelme isteği olan Cha’nın bu dileği kabul edilir ve 49 günlüğüne tekrar dünyaya döner.
  • Burada karışan işlerin başında ise doktor kocasının yeniden evlenmiş olması gelmektedir.
  • Dizideki şaman karakterinin neden geri döndüğüne dair yorumu ise olayların daha eğlenceli hale gelmesini sağlıyor.
  • Bu 49 gün içerisinde kocasını tekrar kazanır ve çocuğunun annesi olmayı başarırsa dünyada kalacağına inanan oyuncunun dünyaya neden gelmek istediğini öğrenince gerçekten şok olacaksınız.
  • Netflix yapımcılarının bu bilindik Kore tarzı filme dahil olması ile oldukça eğlenceli ve keyifli dakikaların geçtiği dizinin bir Kore dizisi saplantısı olan ülkemizde de çok sevileceği aşikardır.
  • 8.1 IMDb puanına sahip dizide, oyuncuların katkısı gerçekten muhteşem samimi diyaloglar, başarılı yapım, tatlı anlatım ve iyi kurgunun birleştiği bu diziyi sizde izleme notlarınıza alabilirsiniz.

Hi Bye, Mama Dizisini İzleyenlerin Yorumları

Diziyi izleyen ve sözlüklerde yorum yapanların, Netflix sosyal medya hesaplarına yorum yapanların kısacası izleyici yorumlarının hepsini sizler için derledik.

İzleyici 1:

Korelilerin dizi sektöründe bu kadar sevilmesinin nedenini göstermiş bir dizi olarak görüyorum. Oyunculuklar ve tatlılıkları işi başka bir boyuta götürüyor. Hikayede çok orjinal ve sevilesi cinsten.


İzleyici 2:

Başroldeki Tae-hee Kim’i çok uzun zamandır izliyorum. Kadın asya kıtasında bilinen ve bence de çok başarılı bir aktör. Diziye apayrı bir renk kattığı gerçeğini sizde göreceksiniz. İzleyince mutlaka keyif alacağınızdan emin olabilirsiniz.


İzleyici 3:

Netflix’te daha çok Kore dizisi olması gerektiğini bu diziyi izledikten sonra anladım. Hi Bye, Mama dizisinde senaryo çok iyi bizim yaz dizilerinin saçmalığını taşımakla beraber çok daha güzel olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. En azından bir hikaye barındırıyor ve zengin erkek fakir kız saçmalığı yok.


İzleyici 4:

Hangi tarz dizi seviyorsanız sevin bu diziyi Netflix’te izlenmesi gereken 10 dizi arasına yazarım çok net! Kore dizilerinde bir hayli çok görünen hayalet olayı bu dizide hiç sıkıcı ve saçma bir şekilde durmuyor.


İzleyici 5:

Fantastik türde bir dizi ancak bu kadar pembe dizi haline getirilirdi. Güney Korelilerin yüzlerine bakınca beni bir dram kaplıyor zaten. Dizi güldürdüğü kadar ağlatıyor da buna hazırlıklı olarak izlemenizi tavsiye ediyorum.


İzleyici 6:

Daha önce bu kadar fazla ağlanılan bir kore dizisini sanırım büyükannem televizyondan izlerken görmüştüm. Duygusal bir zamanımda mı izledim bilmiyorum ama katılarak güldüğünüzden çok ağladığınız anlar oluyor. Bu duygu yoğunluğunu seviyorsanız mutlaka Hi Bye Mama dizisini izlemelisiniz.


İzleyici 7:

Kore dizilerinin mutlu sonla bittiğini düşünüyorsanız bu diziyle birlikte yanıldığınızı söyleyebilirim. Bu kadar geleneksele bağlı bir dizi ve bu kadar kötü biten bir son sadece bu dizide görebilirsiniz. Kötü sondan kastım mutlu sonla bitmeyen bir kore dizisi…

 

Keşfetmeye Devam Edin

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler