ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, piyasa manipülasyonu nedeniyle VanEck’in spot Bitcoin ETF’sini reddetti

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, piyasa manipülasyonu nedeniyle VanEck’in spot Bitcoin ETF’sini reddetti

ABONE OL
24 Eylül 2024, 14:47:02

Dün en çok konuşulan konular 21:15 35 35

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Cboe BZX borsasının VanEck Bitcoin (EXANTE: Bitcoin) spot borsa yatırım fonunu (ETF) listeleme önerisini reddetti. Düzenleyici mektupta, başvurunun İşlem Yasası’nın gerekliliklerini karşılamadığını tespit ettiğini belirtti.

En son kripto para birimi ve blockchain haberleri hakkında bilgi edinmek için Telegram kanalımıza abone olun.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ayrıca, Cboe’nin düzenleyicilerin “herhangi bir ETP listeleme ve ticaretini onaylamasının gerekeceği” bir “sınırsız ilke” sağladığını belirtti. – tezgah üstü varlıklar. Alım satım riski biraz daha düşüktür” – alım satım ürünleri. “

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, yanıltıcı belirteçlerle CryptoFed DAO’yu çökertiyor

Bu hamle, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun iki Bitcoin vadeli ETF’sini onaylamasından sonra gerçekleşti: ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) ve Valkyrie Bitcoin Strategy ETF (BTF). İHodl’un daha önce bildirdiği gibi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Valkyrie tarafından önerilen Bitcoin spot ETF’si için son tarihi 7 Ocak 2022’ye uzattı. Düzenleyici, önerilen kural değişikliklerini onaylamanın daha uzun süreceğini ve önerilen kural değişikliklerini onaylamayacağını belirtti.

Nasdaq, Londra Menkul Kıymetler Borsası ve Tokyo Menkul Kıymetler Borsası dahil olmak üzere dünya çapında 50’den fazla finans piyasasına doğrudan EXANTE hesabınızdan erişin.

Bilgi kaynağı: IHODL’den derlenen 0x bilgisi.Telif hakkı yazarı ihodl.com’a aittir, izinsiz çoğaltılamaz.

 

Keşfetmeye Devam Edin

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler