A101 Dondurulmuş Lahmacun Fiyatı

A101 Dondurulmuş Lahmacun Fiyatı

ABONE OL
27 Eylül 2024, 19:16:48

A101 dondurulmuş lahmacun fiyatı bazı zamanlar sofralarınızda pratik ürünlere yer veriyorsanız bu makalemizi dikkatle okumalısınız. Türkiye’de A101 marketlerin her şubesinde bulunmakta olan bu dondurulmuş lahmacunlar ev hanımlarının imdadına yetişiyor. Hem bütçeyinizi zorlamıyor hem de sofralarınızı hazırlarken her şey daha pratik hale geliyor. Araştırmış olduğumuza göre her kadının imdadına yetişen bu ürün lezzetiyle büyük beğeni topluyor. Sadece lezettli değil tabi ki kadınları için çok pratik hale gelmiştir. Bü ürünü aldıktan sonra fırınlarınız da ve ısıtıcılarınız da kolayca yapabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra A101 marketlerin aldın aldın kampanyaları yaptığı dönemlerde daha ucuz fiyatlara alabiliyorsunuz. A101 dondurulmuş lahmacun fiyatı konusunu sizler için araştırdık.

A101 Dondurulmuş Lahmacun Fiyatı Nedir ?

A101 dondurulmuş lahmacun fiyatı nimet markalı bu ürün A101 marketlerimizde 12.45 TL’dir.  Paket içeriği ise 100 gramlık 4 adet lahmacun bulundurmaktadır. Dondurucu dolaplarda muhafaza edilmektedir. Sizlerde alırken dondurucu dolaplarda muhafaza edildiğinden emin olmalısınız.

Paketlerin yırtılıp bir zarar görüp görmediğini de kontrol etmenizi öneriyoruz. Bu şekilde yırtık ürünler var ise onları tercih etmemelisiniz. Bu ürünü aldıktan sonra sofralarınıza lezzetli bir ürün koymuş olacaksınız.

A 101dondurulmuş  Lahmacun fiyatı 12.45 TL’dir. 

Peki bu ürünü nasıl hazırlayacaksınız biraz da bundan bahsedelim. Öncelikle A101 dondurulmuş lahmacunu pişirmek için bir tepsiye ihtiyacımız var. Bu lahmacunları öncelikle tepsiye diziyoruz ve bunlar 4 adet olacaktır. Ürünlerinizin tepsiye yapışmaması  için yağlı kağıt veya alüminyum folyo kullanabilirsiniz. Daha sonra fırınınızı açarak ısınmasını beklemelisiniz. Isınmış olan fırınınıza bu ürünleri koyuyorsunuz ve yaklaşık 10 dakika kadar ısıtıyoruz. Dondurulmuş ürünler olduğu için özellikle ortalarının ısınmış olduğundan emin olmalısınız. Duruma göre pişme süresini uzatabilirsiniz. Daha sonra lahmacunlar yemeye hazır olur. 

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler