A101 Kıyma Fiyatı

A101 Kıyma Fiyatı

ABONE OL
29 Eylül 2024, 11:47:03

A101 kıyma fiyatı marketlerde et satışlarının başlamasının ardından fiyatlarda da değişiklikler meydana gelmeye başladı. Bu durumda mevcut bir şekilde A101 marketlerde paketlenmiş biçimde satışa sunulan A101 kıyma fiyatı da herkesin merak ettiği bir konu haline geldi. Bizlerde bu kıymanın fiyatını araştımaya başladık ve bunu sizlerle paylaşacağız. Kombinet markasının dondurulmuş paket halinde bulunmaktadır. 400 gramlık hali ve 1000 gramlık paketleri bulunmaktadır. Bu ürünler bütçesine uygun, kalite ve lezzetli bir üründür. Dilediğiniz her yemekte kullanabilirsiniz. Sadece yemeklerde değil hamur işlerinde de kullanabilirsiniz.

A101 marketlerde satılmakta olan bu ürün dana kıymasıdır. Bu ürün incelenmiş olduğunda  orta yağlı dediğimiz bir dana kıymasıdır. Yemekleriniz de kullanmanız için ideal yağ oranına sahip olan bu kıymanın ambalajının üzerinde içerisinde bulunan yağ oranını görebilirsiniz. Tabi ki biz bunu sizlerle paylaşalım bu kıymanın içerisinde %20 oranında yağ bulunmaktadır. Bunun yanı sıra indirimleri takip ederek bu ürünü daha ucuza alabilme imkanlarına da sahipsiniz. 

A101 Kıyma Fiyatı Nedir ?

A101 kıyma fiyatı şu şekildedir. Bu kıymaya ulaşımınız çok kolaydır. A101 marketlerin bütün şubelerinde bu ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

  • A101 Kombinet Kıymanın 400 Gramlık fiyatı 21.00 TL 
  • A101 Kombinet Kıymanın 100 Gramlık fiyatı 46.95 TL’dir. 

Sizlere önermiş olduğumuz bu ürün hijyen ve temizlik kurallarına uyumlu bir üründür. Sağlık için hiçbir zarar vermez. A101 kıyma fiyatı hem bütçeniz için ekonomiktir hem de ideal bir üründür. 

Peki A101 kıyma ile neler yapabiliriz. Aklınıza gelebilecek her yerde kullanabilirsiniz. Örneğin istediğiniz çeşitli sulu yemeklerde, kıymalı yumurta yapmak istediğiniz de, köfte yapmak için ve börekleri nizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu sayede bu kıymayı kullanarak kolay, pratik ve lezettli yemekler yapabilirsiniz. A101 kıyma fiyatı bu şekildedir ve herhangi bir fiyat artışı durumunda sitemizde bu bilgi güncellenecektir.

Daha Fazlasını Keşfedin

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler