Cebe Havale Nasıl Yapılır? (Kesin Çözüm)

Cebe Havale Nasıl Yapılır? (Kesin Çözüm)

ABONE OL
01 Ekim 2024, 15:47:04

Teknoloji geliştiği için, bankalardan yapacağımız birçok işlem teknolojik araçlar sayesinde kolayca yapılabiliyor. Göndermek istediğiniz parayı, cebe havale yaparak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Cebe havale yapmak için banka hesabınızın olmasına gerek yok. İstediğiniz bankadan yapabilirsiniz. TC kimlik numarası, telefon numarası gibi bilgilere gerek kalmadan çok kolay cebe havale yapmak mümkün.

Cebe havale, cep bank olarakta bilinir. Elektronik ortam üstünden para transferine cebe havale denir. Bankaların birçoğundan bu işlemi yapmak mümkün olabiliyor. Yapacağınız cebe havale işlemi için 2 veya 3 TL işlem ücreti alınır.

Cebe havale yaparken kimi bankalar telefon numarası, kimileri TC kimlik numarası isteyebilir. İstenilen bilgiler bankadan bankaya değişebilir.

Cebe havale için işlem ücreti almayan bankalar; TEB, QNB Finansbank,Kuveyttürk, AlbarakaTürk

Parayı gönderecek kişinin internet bankacılığını kullanıyor olması gerekiyor. İnternet bankacılığına giriş yaptıktan sonra; para transferi, cebe havale işlemlerini takip ederek cep telefonu ve TC kimlik numarası yazması yeterli olur.

Göndereceğiniz paranın günlük bir limiti bulunuyor. En az 20 TL, en fazla 1.000 TL’dir. Limitlerin altında veya üstünde işlem yapmak mümkün değildir. İki ayrı referans numarasıyla parça parça iki kere 1.000 TL gönderebilirsiniz.

Cepbank ile yapılan para gönderme işleminin ardından karşı tarafın cep telefonuna bilgilendirme mesajı gider. Mesajda para gönderenin ismi, soy ismi, gelen para miktarı, referans numarası ve şifre yer alır.

Bankanın ATM’sine giderek mesajda yer alan para miktarı, şifre ve referans numarasını girerek paranızı çekebilirsiniz.

Para Çekilmezse Ne Olur?

Gönderilen para çekilmediği takdirde, bir hafta sonra para gönderenin hesabına geri döner.

İlginizi çekebilecek konular

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler