GTA 5 Güncel Sürüm Sistem Gereksinimleri

GTA 5 Güncel Sürüm Sistem Gereksinimleri

ABONE OL
15 Kasım 2022, 13:13:00

GTA 5 sistem gereksinimleri (minimum) özellikle son dönemde oyunun fiyatında yaşanan düşüş ve bir dönem oyunun Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulması nedeniyle merak konusu olmaktadır. Oyun 2013 yılında piyasaya çıkmasına rağmen hala bazı bilgisayarlarda çalışırken aşırı ısınma, geç çalışma, takılma gibi sorunlar ortaya çıkmasına yol açıyor. Oyunu sorunsuz çalıştırabilmeniz için bilgisayarınızın bazı sistem gereksinimlerini sağlaması gerekmektedir.

Asgari Sistem Gereksinimleri

GTA 5 için gereken işletim sistemleri Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 8 şeklindedir. Fakat hepsinin en az 64 bit olması gerekmektedir. 64 bit sizin 4 GB’dan fazla RAM kullanmanızı sağlamaktadır. 32 bit işletim sistemine sahip Bilgisayarım GTA 5 kaldırır mı test etmek istiyorum diyorsanız, öncelikle RAM yüksek olsa bile işletim sistemi 32 bit olduğunda 4 GB’dan fazlasını kullanma şansınız bulunmadığını bilmeniz gerekmektedir. Bu nedenle 72 GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyan GTA 5’i çalıştırmanız mümkün olmamaktadır.

İşlemci Gereksinimleri

Asgari olarak Intel Core 2 Quad Q6600 işlemci, oyunu çalıştırmanız için yeterli olurken; yüksek grafik ayarlarına sahip olmak isterseniz, Intel Core i5 3470 işlemciye sahip olmanız gerekmektedir. RAM olarak en az 4 GB’lık bir RAM ihtiyacınız bulunmaktadır. Fakat daha iyi grafiklerle oyunu oynayabilmek için 8 GB RAM gerekmektedir.

Ekran Kartı ve Ses Kartı

Ekran kartınızın en az NVIDIA 9800 GT 1GB olması gerekmektedir. GTA 5 sistem gereksinimleri 2020 görüntü kalitesi açısından NVIDIA GTX 660 2GB ekran kartı size daha iyi bir oyun deneyimi yaşatacaktır. Ses kartı DirectX 10 uyumlu olmalıdır. DirectX oyunun bilgisayarın ses ve video donanımıyla çalışmasını sağlayan sistemdir. En iyi kalite için %100 DirectX 10 uyumu gerekmektedir.

GTA 5 Kaç GB GTA 5 72 GB olarak piyasaya çıksa da gelen güncellemeler oyunun boyutunu arttırmıştır. Şu anda 80 GB olan boyutuyla GTA 5, yıllardır en popüler oyunlar arasında yer almaktadır

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler