Pubg Mobile Gizemli Orman Modu Geliyor

Pubg Mobile Gizemli Orman Modu Geliyor

ABONE OL
06 Aralık 2022, 17:22:08

Koronavirüs dönemlerinde sıklıkla oynadığımız ve öncesinde de çok popüler oyunlardan birisi olan Pubg Mobile, 1 Haziran tarihinde yeni gizemli orman moduyla karşımıza gelecek. Pubg Mobile gizemli orman modu hakkında herhangi bir bilgi vermezken, Twitter hesabında paylaşılan görseller tahmin yapabilmemize bir nebze de olsa olanak sağlıyor.

Gizemli Orman Modu 1 Haziran’da Geliyor

Geçtiğimiz günlerde oyun içerisinde yapılan son güncellemeyle beraber artık oyuncular enerji içeceklerini otomatlar sayesinde alabiliyor. Oyuncuları pozitif yönde etkileyen güncellemeye çılgın miramar adı verilirken, çöl haritasında yoğun bir kum fırtınası modu da getirilmişti. Bu defa oyunun bizlere verdiği tarih, gizemli 1 Haziran diyebiliriz.

Oyun severleri daha da heyecanlandıran modun adı ‘’Gizemli orman modu’’ olarak karşımıza çıkacak. Adından anlaşıldığı üzere modun bir ormanda geçeceği tahmin edilirken, paylaşılan görsellerle beraber sıcak hava balonlarına yer verileceği düşünülüyor.

Twitter Paylaşımı İpucu Niteliğinde

Bilindiği üzere Pubg Mobile Twitter hesabı, güncelleme öncesinde oyunculara küçük paylaşımlar yaparak ipuçları veriyordu. Özellikle ortaya çıkarılan son oyun moduyla beraber oyuncuları daha da heyecanlandıran Pubg Mobile, 1 Haziran tarihi için de gizemli orman modu duyurdu.

Gizemli orman modu hakkında herhangi bir bilgi yer alamazken, sıcak hava balonlarının kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Tabii ki güncellemenin hangi alanları kapsayacağı henüz net olarak ifade edilemiyor. Lakin güncellemeye çok az bir süre kalmışken, bizler de Pubg Mobile gizemli orman modu konusunda hayli sabırsızız.

Güncelleme Ücretsiz Yayınlanacak

Pubg mobile yeni gizemli modunu, muhtemelen Play Store üzerinden ücretsiz yayınlayacak ve ek bir dosyaya da herhangi bir ihtiyaç bulunmayacak. Bugüne kadar yaptığı tüm güncellemelerle beraber oyuncuları fazlasıyla heyecanlandıran oyun firması, son olarak altın mirado aracıyla bile adından fazlasıyla söz ettirmeyi başarmıştı. Çıkış yaptığı yıllardan bu yana insanların güzel vakit geçirmesine olanak tanıyan oyun, gerçekten de canı sıkılan insanlar için güzel bir zaman geçirici diyebiliriz.

Bazı insanlarda adeta bağımlılık haline gelen oyunda, oyun içi satın alımları da bulunuyor. Oyun içi satın alımlarla beraber sandıklar açabiliyor, daha hoş görünümlü eşyalar alarak heyecana ortak olabiliyorsunuz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler