Facebook Shops Resmi Olarak Tanıtıldı

Facebook Shops Resmi Olarak Tanıtıldı

ABONE OL
06 Aralık 2022, 17:40:56

En çok tercih edilen sosyal medya uygulamalarından biri olan Facebook uygulamasının resmi alışveriş uygulaması olan Facebook Shops Resmi Olarak Tanıtıldı . Bir alışveriş uygulaması olan Facebook Shops, kullanıcı dostu tasarımıyla satıcı ve müşteri arasındaki ilişkiyi çevrimiçi platformda birleştirecek.

Facebook Shops Resmi Olarak Tanıtıldı

Sosyal medyanın önemli bir parçası olan Facebook, günümüz şartlarında insanların birbiriyle görüntülü ya da sesli konuşmasına olanak sağlıyor iletişim kurmalarına yardımcı oluyor. Gerek arkadaş, gerek ise aile içerisinde sosyal ulaşılabilirlik açısından platform oluşturma imkanını kullanıcılarına sunan Facebook, büyük bir adım atarak gelişmişliğini bir kez daha kanıtladı. Alışveriş konusunda da kullanıcılarına yardımcı olmak isteyen Facebook kolları sıvadı.

Shops firması, insanların Facebook üzerinden bir fotoğraf paylaşıp Satılık ibaresini kullanmak yerine bu işlemi daha da kolaya indirdi. Özellikle küçük işletmelerin dostu olacak olan Facebook’un bu platformu daha kolay alışveriş deneyimini kullanıcılarla buluşturacak ve onların alışverişini kolaylaştıracaktır.

Gerek dünya genelinde gerek ise Türkiye genelinde yaşanan Corona Virüsü salgını sebebiyle özellikle küçük işletmeler ayakta durmakta zorlanır hale gelmiştir. Pek çoğu kepenk kapatmış pek çoğu da kredi batağına sürüklenmiştir. Bu gibi durumların önüne geçebilmek, küçük esnafı ayakta tutabilmek için Facebook kolları sıvadı. Facebook Shops bugün resmen tanıtıldı. Tanıtımı gerçekleştirilen bu platform üzerinde küçük esnaf gönül rahatlığıyla satış yapabilecek ve ayakta kalabilecektir. Firmayla alakalı yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşmaya özen göstereceğiz. Bizi takipte kalarak öğrenebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler