Avatar ve Lord Of The Rings Ertelenecek Mi?

Avatar ve Lord Of The Rings Ertelenecek Mi?

ABONE OL
08 Aralık 2022, 18:59:54

Avatar ve Lord Of The Rings Ertelenecek Mi? sorusunun yanıtını veriyoruz. Corona Virüsü Salgını neticesinde pek çok sektör ertelendiği gibi film sektörü de etkilenmiş durumdadır. Pek çok sektöre yaptığı gibi beyaz perdenin de fazlasınca canını yakan COVİD-19 salgınından ötürü bazı filmler ve diziler erteleme kararı almıştı. Avatar ve Lorf Of The Rings tarafından da haber beklenmekte.

Avatar ve Lord Of The Rings Karar Alındı!

Film hayranlarını sevindirici bir haber ile karşımızda. Görünüşe göre her iki yapımın da Corona Virüsü Salgınına boyun eğmeye niyeti yok. Hollywood’un büyük bütçeli yapımlarının izleyiciyle karşılaştırılma tarihi pandemi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Dünyanın pek çok ülkesinde sinema salonlarına giriş yasak. Salgın nedeniyle Netflix, Amazon ve Disney Plus gibi firmalar evlerde izlenen yapımların bile Oscar ödüllerine aday olması düşünüyor.

Hal böyle olsa da seyirciler tarafından beklenen yeni Avatar filmleri ve Amazon için geliştirilmiş olan Lord of The Rings dizi serileri tam manasıyla istisna konumda bulunmuyor. Her iki büyük yapım da Yeni Zelanda setlerinde hayat bulmakta. Yeni Zelanda’da şimdiye dek sadece 1147 vaka bulunmakta. Vefat sayısı da 21 ile sınıtlı kaldı. Set içerisinde çalışma gösteren tüm oyuncular, senaristler, yönetmenler ve diğer kadro içerisinde pozitif vaka çıkma olasılığı var. Bundan ötürü kadroda bulunan tüm kişilerin iki günde bir test edildiğini sorgulamamız şarttır.

Kısaca belirtmek istiyoruz ki Gandfal ve dostlarının hayat bulduğu Lord of Rings gerek ise sinema salonlarında izleyicilerle buluşturulması kararlaştırılan Yeni Avatar’ın 2021 yılında izleyicilerin beğenisine sunulması planlanıyor. LOTR serisi dijital Amazon platformu üzerinden yayınlanırken, Avatar’ın devam yapımı sinemalarda seyircilerine hitap edecektir.

Beyaz perde ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Sizinde bu iki film hakkında söylemek istedikleriniz varsa yorum kısmından bizlere belirtebilirsiniz. Biz de sizin sorularınızı cevaplamaya özen göstereceğiz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler