Online Hesap Açabileceğiniz Bankalar

Online Hesap Açabileceğiniz Bankalar

ABONE OL
10 Aralık 2022, 16:12:32

Koronavirüsün dünya çapında etkisini gösterdiği bu dönemlerde, online bankacılık sektörü bizim için büyük bir ihtiyaç haline geldi. Virüs tehdidinden korunmak için bankaya gitmek yerine bütün işlemlerimizi online olarak gerçekleştiriyoruz. Peki hesap açma işlemlerini de bankaya gitmeden gerçekleştirebilir miyiz? Bu sorunun cevabı bazı bankalarda mümkün. Peki bu bankalar hangi bankalar? Online hesap açabileceğiniz bankalar listemiz yazımızın devamında.

Bankalardan Online Hesap Aç

Bankalardan günümüzde online hesap açmak hiç olmadığı kadar kolay. Basit bir uygulama indirerek ya da internet üzerinden başvuru formunu doldurarak bankalardan hesap açmak rahatlıkla mümkün. Peki bu bankalar hangi bankalar? Gelin sizi listemize alalım.

Enpara Online Hesap Aç

QNB Finansbank bünyesinde olan bu mini-banka’dan hesap açmak çok kolay. Enpara.com adresine giderek hem vadesiz hesap, hem vadeli hesap hem de kredi kartı başvurusu kolaylıkla yapabilirsiniz. Enpara ile havale ve eft işlemlerinin ücretsiz olduğunu unutmayın. Başvuruyu yaptığınız zaman, bankacı işlemi adresinize gelip Enpara’yı tanıtarak tamamlar. Bu bankadan hesap açtığınız zaman QNB Finansbank bünyesinde bir hesap açacağınızı unutmayın.

Yapı Kredi Bankası Hesabı

Hepimizin bildiği Yapı Kredi Bankası hesabı açmak da çok kolay. Yapı Kredi Bankası’nın banka kartı olan TLCARD’ı almak için App Stre ya da Google Play Store üzerinden ”Yapı Kredi Mobil” uygulamasını indirmek yeterli oluyor.

TEB Bankası Hesabı

TEB Bankası üzerinden online hesap açmak ”CEPTETEB” uygulaması ile mümkün. Bu uygulamayı App Store ya da Google Play Store üzerinden indirip TEB hesabınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bu uygulamada da Havale ve Eft işlemleri ücretsiz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler