Hyundai Tucson Avrupa Motor Seçenekleri

Hyundai Tucson Avrupa Motor Seçenekleri

ABONE OL
11 Aralık 2022, 18:09:23

Tasarımı ile geniş yankı uyandıran 2021 Hyundai Tucson modelinin Avrupa’da sunulacak olan motor seçenekleri belli oldu. 

Hyundai’nin geçtiğimiz günlerde düzenlenen çevrimiçi etkinliğinde duyurulan yeni Tucson, son yıllarda duyurulan en dikkat çekici tasarıma sahip modellerden birisi olarak karşımıza çıkmıştı. Hyundai’nin radikal tasarım dilinin yeni bir habercisi olan 2021 Tucson, Türkiye’de de daha şimdiden büyük bir potansiyele sahip.

Hyundai’nin gerçekleştirdiği tanıtım ile birlikte 2021 Tucson ile ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Hyundai yeni yapılanmasıyla birlikte aralarında Türkiye’nin de bulunduğu pazarlarda, aralarında elektrikli motor seçeneklerinin de bulunduğu dizel ve benzinli motor seçenekleri ile 2021 Tucson modelini satışa sunacak. 2021 Hyundai Tucson bu geniş ürün gamı sayesinde her çeşit kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verecek bir zenginlik ile birlikte gelecek. 

2021 Hyundai Tucson Hibrit Motor Seçeneklerine Sahip

Tucson, giriş seviyesinde 1.6 litrelik benzinli motor ile birlikte gelecek. 150 PS’lik güç üretebilen bu motorun yanında 115 PS’lik güç üretimine sahip olan dizel motor seçeneği de bulunuyor. 2021 Tucson modelinin üst seviyelerinde ise hibrit gücünün devreye girdiğini görüyoruz. Hyundai’nin 48V mimarisini merkezinde geliştirilen bu seçenek benzinli motorun güç seviyesini 136 PS’e yükseltiyor. Benzinli motorun zirvesinde ise önümüzdeki yıldan itibaren satışa sunulması beklenen 265 PS’lik güç ünitesi de bulunuyor. 2021 Tucson şanzıman noktasında ise 6 kademeye sahip olan manuel ve 7 kademeli otomatik seçeneklere sahip. 

2021 Hyundai Tucson Yenilikçi Tasarımı İle Dikkat Çekiyor

Yepyeni bir gövde ve yeni bir platform ile birlikte gelen 2021 Tucson, yolcuların konforunu ve ferahlığını odağı altına alıyor. 2021 Tucson bir önceki nesle göre 20 mm daha uzun, 15 mm daha geniş ve 10 mm arttırılmış dingil mesafesine sahip. 

Arkada oturan yolcular için 26 mm ek giz mesafesi sunan yeni Tucson’un bagaj kapasitesi de 33 ila 107 litre arasında arttılmış durumda. Hyundai tarafından yapılan açıklamada, yeni Tucson modelinde hacim 620 litre ve koltuklar katlandığında ise bu 1.799 litreye kadar çıkabiliyor.

https://youtu.be/h3ZoQsQQnHY
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler