Facebook Giphy’i İnstagram’a Entegre Edecek

Facebook Giphy’i İnstagram’a Entegre Edecek

ABONE OL
12 Aralık 2022, 14:50:21

Yoldan geçen herhangi birine sosyal medya nedir diye sorulsa şüphesiz %90 kişinin söyleyeceği şey Facebook olacaktır. Sosyal medyanın devi olan Facebook, GIF uygulaması yapımcısı olan Giphy’i satın almayı planlıyor. Facebook Giphy’i Satın Alıp İnstagram’a Entegre Edecek 

Kendini her daim yenileyen ve her daim güncelleyen Facebook bu kez bir yeniliğe daha imza atacak. Giphy’i satın almayı planlayan Facebook için önemli gelişmeler söz konusu. Milyon dolarlar gözden çıkarıldı bile.

Facebook Giphy’i Satın Alıp İnstagram’a Entegre Edecek

Facebook Giphy’i satın alarak instagram ve diğer platformlar üzerine entegre etmeyi planlıyor. Her ne kadar satın alma işlemi Facebook’a 400 milyon dolara mal olsa da değer. İnternet üzerinde zaman geçiren hemen herkes GIF konusunda bilgi sahibidir. Özellikle fotoğraf ve resim saklamak isteyen kişiler tarafından kullanılan GIF, piksel tabanlı olarak üretim sağlamaktadır. Ayrıca GIF üretmek için pek çok da alternatifiniz bulunuyor.

Hem GIF üretmek, hem yüklemek hem de birleştirmek için pek çok kişi tarafından tercih edilen Giphy uzun zamandır Facebook ile beraber çalışmaktadır. Zaten halihazırda Facebook, İnstagram ve WhatsApp’da Giphy API’si bulunmakta.

Şirket el değiştirildikten sonra Giphy, İnstagram’ın bir parçası haline gelebilecek. Buradaki asıl amaç ise platform üzerinde mesajlaşma ve hikayelerde GIF kullanımını kolaylaştırmak olarak gösterilmekte. Şuanda Giphy kullanıcıları için değişiklik söz konusu olmasa da ilerleyen zamanlarda yeni gelişmeler oldukça sizlere bilgi vermeye çalışacağız. Eğer sizinde konuyla alakalı söylemek istedikleriniz varsa yorumlar kısmından bize ulaşarak bildirebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler