Instagram’da Bir Rekor Daha

Instagram’da Bir Rekor Daha

ABONE OL
13 Aralık 2022, 15:12:46

Son günlerin en gözde sosyal paylaşım sitesi Instagram Türkiye’de canlı yayın rekorunu, Survivor yarışmasıyla hepimizin ilgisini çeken Acun Ilıcalı kırdı. Türkiye’nin sevilen yarışma programı Survivor’a canlı bağlantı kuran Acun Ilıca’lı, yapmış olduğu canlı bağlantıyla Instagram Türkiye’nin katılım rekorunu kırmış oldu. Instagram’da Bir Rekor Daha! Yeni Rekor Acun Ilıcalı’dan Geldi Küresel salgın korono virüs yüzünden insanların evlerinde ve tekonlojiyle iç içe olmaları da buna etken oldu.

Instagram’da Bir Rekor Daha! Yeni Rekor Acun Ilıcalı’dan Geldi

Survivor yarışmasında ödül oyununu Gönüllüler Takımı’nın kazanmasıyla birlikte, Instagram üzerinden canlı bağlantı kurdu. Acun Ilıcalı bu bağlantıyla yarışmanın sevenleri tarafından 1 Milyon izleyici çekerek, Instagram Türkiye’de ilk defa bu barajı geçen isim oldu. Yarışmacılar ile izleyicileri buluşturmak isteyen Acun Ilıcalı, canlı yayın ile istediğini elde etti. Oyunu kazanan takım oyuncuları ile izleyicilerin buluşmasını sağlayarak, izleyicilerin sorularıyla devam eden canlı yayın kısa süre içinde Instagram Türkiye rekonu kırarak bir ilke imza attı.

Teknolojinin hayatımıza kattığı kolaylıklardan yararlanan televizyon dünyası böylelikle Türkiye’de büyük kitlelere ulaştı. Acun Ilıcalı sahibi olduğu televizyon kanalı sayesinde insanların küresel salgın günlerinde, günlerini eğlenceli geçirmesini sağladı. Acun Ilıcalı her daim moral motivasyon olarak toplum yararına başarılı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan Instagram’da böylesine geniş bir kitleye ulaşmak, Acun Bey’in başarılı yarışmalar ve organizasyonlar düzenlediğinin kanıtıdır.

Halk tarafından sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programları, Türkiye’de en çok izlenme oranlarına sahip, buna bir de Instagram gibi sosyal ağlar eklenince izleyicilerin ilgi ve alâkası çok daha yüksel sayılara ulaşıyor. Yarışma ve programları izleyenler bu tür oyunlara katılmak için daha da cesaretleniyor ve bizlere her dönem için farklı farklı kişilerin yarışmalarını izleme keyfi düşüyor. Kim Bilir belki bir gün sizlerde bu yarışmaları izleyip katılabilirsiniz değil mi?

Sizler de Acun Ilıcalı’nın televizyon kanalı sahibi ve yarışma organizasyonlarını beğenerek izliyor musunuz? Surviror. Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye, MasterChef Türkiye, Yemekteyiz Gibi yarışma programlarına sahip Acun Ilıca’yı Instagram Türkiye’de kırmış olduğu canlı izlenme rekorunu kırmasından dolayı tebrik ediyoruz.

Sizler de teknolojiyi ve eğlenceyi bir araya getirerek bizlere sunan Acun Bey’in programlarını ve televizyon kanalını beğeniyorsanız aşağıdaki yorum kısmından yorumlarınızı bekliyoruz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler