İnstagram Mesajlarına Yeni Güncelleme Geliyor!

İnstagram Mesajlarına Yeni Güncelleme Geliyor!

ABONE OL
15 Aralık 2022, 15:40:15

İnstagram Mesajlarına Yeni Güncelleme Geliyor! Dünya genelinde 2 milyardan fazla kullanıcı sayısına sahip olan sosyal medya uygulaması her geçen gün kendini yenilemeye devam etmektedir.

Her ay bir güncelleme yapmaya özen gösteren ve kullanıcılarını memnun etmek adına çalışmalarına devam eden İnstagram bu kez karşımıza mesaj güncellemeleriyle çıkıyor. Gelecek olan yeni güncellemeyle beraber platform kullanıcılar tarafından daha etkin kullanacak ve işlevselliği daha da artacak gibi gözüküyor. Yeni güncellemeyle beraber kullanıcılara gelen mesajlar eğer kullanıcı isterse aynı mesajı başka bir kullanıcıya doğrudan iletebilecek.

Henüz mesajın kaç kişiye iletileceği konusunda geliştiriciler tarafından bir açıklama gelmedi. Bu konuyla alakalı farklı farklı iddialar ortaya atılsa da sahte haberlere itibar etmememiz gerekiyor. Eğer İnstagram diğer platformlar gibi mesaj iletmeyi sınırlandıradabilir, sınırsız da yapabilir. Sınırlandırma yaparsa bu sayı beş ya da daha az kişiyle sınırlı olabilir.

İnstagram Mesajlarına Yeni Güncelleme Geliyor! Yorum da Mı Sabitlenecek?

Her ne kadar İnstagram Mesajlarına Yeni Güncelleme Gelse de uygulamanın geliştiricileri başka özellikler üzerinde de aktif olarak çalışma göstermektedir. Bu kez yorum sabitleme özelliği de test edilmeye başlandı. Elbette bu süreç içeriisnde her iki özellikte henüz test aşamasında. Bu test aşamaları minimum düzeyde tutularak çok küçük gruplar üzerinde denenme sağlanıyor. Denenmeler başarılı olursa ve ilgi görürse tüm platform üzerine kullanıma sunulacak.

Şirketin asıl sahibi olan Mark Zuckerberg uzun zamandır yeni planlamalar yapıyor. Bu planlamalar hayata geçirilirse çok şey değişecek. WhatsApp, İnstagram, Facebook ve Messenger uygulamalarının tek bir çatı altında birleştirilmesi planlanıyor. Fakat yalnızca bu uygulamaların alt yapısı birleşecek. Yani uygulamalar aslında bağımsız olarak yollarına devam edecek. Mesajlaşma alt yapısı için ise ortak bir çalışma yapılması planlanmaktadır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler