Ücretsiz Oyun Serisi Devam Ediyor

Ücretsiz Oyun Serisi Devam Ediyor

ABONE OL
21 Aralık 2022, 14:31:16

Geçtiğimiz haftalarda ücretsiz olarak karşımıza gelen oyunları fazlasıyla duymuştuk. Epic Store tarafından yapılan ücretsiz uygulama serisine bu defa Steam ve GOG devam ediyor. İki firmanın altyapısında bugün 2 oyun daha sınırlı süreyle ücretsiz hale getirildi. Peki ücretsiz oyun serisi, hangi oyunlarla devam ediyor?

Steam Fiyatı 35 TL Olan Oyun GOG’da Ücretsiz

Ücretsiz oyun serimize, bu hafta GOG altyapısından devam ediyoruz. Steam’de yer alan Hitman: Absolution efsanesini, ücretsiz bir şekilde GOG altyapısından indirebilirsiniz. Efsane olarak nitelendirilen oyun ilk çıkışını 2012 yılında yapmıştı. O yıldan beri hala efsane serilerine devam eden oyunda, Ajan 47 ile beraber yine görevden göreve koşuyoruz. 2012 yılında ilk çıkışını yapmasından bu yana beğenileri üzerinde toplayan yeni oyunda, nefes kesen maceraya hazır olun.

Ücretsiz Oyun Hitman: Absolution Nasıl Oynanır, Özellikleri Nedir?

2012 yılında ilk çıkışını yapan oyunun kahramanı Ajan 47’yi yönlendirerek görevleri yerine getirmeliyiz. Kafasının arkasında yer alan barkodla tanıdığımız Ajan 47, bizimle beraber çok tehlikeli görevlere çıkacak, aksiyondan aksiyona koşacak. Eğer aksiyondan hoşlanmıyor ve ajanımızın sakin kalmasını istiyorsanız, gizli görevleri seçerek daha sakin görevleri tamamlayabiliyorsunuz.

Steam fiyatı 34,99 TL olan oyun, şuan GOG altyapısında ücretsiz oldu. 2 gün boyunca ücretsiz kalacak olan oyunun, Steam indirme memnuniyeti de çok olumlu. Aynı zamanda gizlilik ve aksiyon kategorilerinde bulunan oyun 24 GB boyutunda.

Hitman: Absolution Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows 7
  • İşlemci: İki çekirdekli AMD veya Intel işlemci
  • Ekran Kartı Sürücüsü: NVIDIA GeForce 8600 GT
  • Depolama Alanı: 24 GB Kullanılabilir Alan
  • Bellek: 2 GB RAM

Hitman: Absolution Kütüphaneye Nasıl Eklenir?

Yeni ücretsiz oyun için öncelikle GOG sitesine gitmeniz gerekiyor. Hesabınız yoksa hesap oluşturmalı, varsa giriş yapmalısınız. Sonrasında ana sayfada oyun ismine tıklayın ve açılan sayfada ‘’Get it free’’ seçeneğine tıklayın.

İşlemleri yaptıktan sonra oyun ücretsiz bir şekilde kütüphanenize eklenmiş olacak. Eğer oyunu indirmek istiyorsanız meni kısmından ‘’Games’’ seçeneğine giderek, kütüphanenize yönlenebilir ve oyunu indirebilirsiniz.

Hatırlayacağınız Efsane Bir Oyun; Snake Pass Steam’de Ücretsiz!

Günün ikinci ücretsiz oyunu da, efsane telefonlardan kalan Snake Pass, yani yılan oyunudur. Steam üzerinden ücretsiz olan ve normal değeri 31 TL olan oyunu, kısa süre içerisinde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. İkinci bedava olan oyunun da ücretsiz kalma süresi 2 gün olarak belirlenmiş durumda.

Humble Bundle tarafından üretilen oyun, biraz nostaljik bir havaya sahip olduğu için çok beğeni kazandı diyebiliriz. Cep telefonlarının yayılmasıyla beraber eski 3310 cihazlarında bile bulunan yılan oyunu, günümüz teknolojisi ve yeni yüzüyle karşımıza çıkıyor.

Snake Pass Nasıl Bir Oyun?

Steam platformunda 31 TL değerinde olan ve şuan ücretsiz sunulan Snake Pass, geçmişten günümüze kadar uzanan bir yılan oyunudur. Bulmaca ve platform kategorilerinde yer alan oyunda karşınıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışırken, kontrol ettiğiniz yılana zarar vermemeniz gerekiyor. Renkli grafikleriyle 2017 yılında geliştirilen oyun orta seviyede bir bilgisayarda çalışabiliyor.

Snake Pass Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-750
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı Sürücüsü: NVIDIA GeForce GTX 560

Snake Pass Kütüphaneye Nasıl Eklenir?

Steam altyapısında ücretsiz olan Snake Pass oyununu kütüphaneye almak için, öncelikle Humble Bundle sayfasına erişmeniz gerekiyor. Sayfa açıldıktan sonra ‘’Get the game’’ seçeneğine tıklayın ve karşınıza çıkan ekranda bilgileri doldurun.

Doğrulamayı yaptıktan sonra, mail adresinize oyuna ait kod gönderilecek. Maili açtıktan sonra ‘’Redeem Now’’ seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada alt kısımda bulunan ‘’Reveal your Steam Key’’ seçeneğine tıklayın ve aktifleştirme kodunu görüntüleyin.

‘’Redeem’’ yazan bölüme tıklayın ve doğrudan Steam’e yönlenin. Yönlendiğiniz sayfadan hesabınıza giriş yapın, üst kısımda bulunan ‘’Oyunlar’’ seçeneğine tıklayın. Sonrasında açılabilir menüde bulunan ‘’Steam’de ürün etkinleştir’’ seçeneğine tıklayın.

Karşınıza çıkan ‘’İleri’’ seçeneğine tıklayın ve kodu gireceğiniz sayfa açıldıktan sonra size gelen kodu buraya yapıştırın. Tekrar ‘’İleri’’ seçeneğine tıkladıktan sonra oyun, Steam kütüphanenize eklenmiş olacaktır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler