Para Kazanmak İçin Açılacak 3 Web Site Türü

Para Kazanmak İçin Açılacak 3 Web Site Türü

ABONE OL
24 Aralık 2022, 19:56:46

Bu yazımda para kazanabilmek açılabilecek web site türlerini ve bunları yayınlarken faydalana bileceğiniz önemli püf noktaları anlatacağım Herkes bir web sitesi kurmak ve para kazanmak istiyor. Fakat görüldüğü gibi değil! İşte, Para Kazanmak İçin Açılacak 3 Web Site Türü 

Para Kazanmak İçin Açılacak 3 Web Site Türü

İlan Sitesi Açmak

Öncelikle bu site; mobil, seo, sosyal medya uyumlu olmalıdır. Bunlar artık zaten temel zorunluluklar. Özellikler açısından da mutlaka üye giriş paneli olmalıdır. Örneğin panelde tanıtım yazısı girmeyi zorunlu kılın ki onlar da sitenizin içeriğini arttırabilsin. Ayrıca, tüm içerik işini üyelere bırakmak yerine, siteye orijinal içerik sağlamak için bir blog bölümü oluşturmanız gerekir. Başlangıçta tamamen ücretsiz hizmet vermelisiniz. Buradaki odaklanmanız gereken konu sitenizin reklamını yapmak ve kullanıcı sayısını yükseltmek olmalıdır. Web sitesindeki kullanıcı, reklam ve tıklama sayısı arttığında, çeşitli şekillerde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın bana sorarsanız asla üye olurken ücret talep etmeyin. Bırakın ücretsiz üye olsunlar çünkü ana hedefimiz üye sayısını çoğaltmak.

Haber Web Sitesi Açmak

Haber sitesini yönetmek zahmetlidir bunu şimdiden söyleyeyim. Başka sitelerdeki haberleri kopyalayarak içerik yaratabilirsiniz fakat telif yerseniz işte o kötü olur. Öncelikle biraz para harcayıp bir haber ajanslarından yıllık yahut aylık haber paketleri satın alarak sitenize ekleyebilirsiniz. Artık ajanslar, haber siteleri için uygun fiyatlı haber paketleri satıyorlar. Bu haberleri sitenize ekleyebilirsiniz. Bu sayede lisanslı içerik yayınlama hakkınız olur. Bütçeniz yoksa kendi içeriğinizi üreteceksiniz demektir.

Öncelikle çevrenizde bulunan tanıdıklarınızdan başlayarak çeşitli yazılar alıp bir süre boyunca içerik tabanı oluşturmanız gerekiyor. Siz de özgün yazılar hazırlamalısınız. Bu bir haber sitesi olduğu için mutlaka düzenli içerik girilmelidir. Herkesten önce o haberi sitenize ekleyin ki aramalarda sizin siteniz gösterilsin. Kendi sitenizi tanıtın. Yeni bir site açtığınızdan, SEO çalışmasının beklenen sonuçlarını almak 1-2 yıl sürebilir. Özellikle haber sitelerinin çok rekabetçi bir SEO ortamı var.

Rakipleriniz baskın web siteleri ve yıllardır haber yayınlıyorlar. Bu şirketlerle rekabet edebilmek için büyük bir bütçeye ihtiyacınız var. Ya da çok özel hileli haberler … ama yanlış haberler yayınlamayın çünkü ziyaretçiler haberlerin yalanlarını anladıkları anda Web sitenizi asla açmaz ve içeriğinizi tekrar okumaz. Herhangi bir yasa dışı reklam yerleştirmeyin. Bu turistlerin en çok endişe duyduğu şeylerden biri. SEO çalışması çok zor ve zaman alıcı olabilir, bu yüzden önce sosyal medyadan trafik almalısınız. Kesinlikle haber sitenize ait bir sosyal medya hesabı açacaksınız, ancak takipçilerini ilk etapta çekmek zor olabilir. İlk olarak, kendi haber sitenizin Facebook sayfasında yayınladığınız haberleri ve ardından diğer gruplarda ve sayfalarda bağlantıyı paylaşın. Bu şekilde hem web sitenizin hem de Facebook sayfanızın reklamını yapabilirsiniz. Bu haberi Facebook’ta ve Google Community-News Politik Görüşler Grubunda paylaşabilirsiniz. Bunlara dikkat edin;

Satın almak istediğiniz Facebook sayfasındaki paylaşımları dikkatlice inceleyin. Takipçi sayısı yüksekse ve gönderilerinde çok az beğeni ve yorum varsa, sahte takipçileri olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayfayı satın almak istediğiniz kişi sizi bir satış işlemi için forum dışındaki bir farklı platforma davet ederse, lütfen kabul etmeyin ve tüm konuşmaya aynı platformda devam edeceğinizi söyleyin. Satın almak istediğiniz sayfanın satıcısı, satış sürecinin herhangi bir aşamasında size bir bağlantı veya dosya gönderdiyse, tıklayıp açmayın. Forum profilinde satın almak istediğiniz kişinin itibarını ve geçmiş satışlarını kontrol edin.

Blog Web Sitesi Açmak

Kişisel bloglar size çok para kazandırabilen web sitelerinin başında gelir. Blog açılırken odaklanılacak alanları belirlemek önemlidir. Mümkünse, uzman olduğunuz veya hobilerinizle ilgilendiğiniz konular üzerine blog yapın. Özellikle konuyu kendi perspektifinden değerlendiren ve stereotip yazmayan blogcular ilk tercihtir. Başka sitelerdeki makaleleri kopyalamayı planlıyorsanız, hiç başlamayın.

Çünkü her şeyden önce, bu yöntem ahlaksızdır. Gerçek yaşamdan farklı olarak, dijital dünyadaki herkes adalete eşittir. Makaleniz orijinal ve bilgilendirici olmalıdır. Yararlı ve büyüleyici bir makale, konuyla ilgili bazı resimler ve videolar, dosya paylaşımı ve hatta diğer ilgili web sitelerine bağlantılar içeriğinizi zenginleştirebilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler