Steam Oyunlarına %500’e Varan Zamlar Geldi

Steam Oyunlarına %500’e Varan Zamlar Geldi

ABONE OL
12 Ocak 2023, 19:20:51

Steam Oyunlarına %500’e varan zamlar geldi. Yeni yıla girerken steam tarafından oyuncuları üzen zam gerçekleşti. Steam platformunda, son dönemde büyük dalgalanmalar yaşanmaya başlandı. Uzun süre boyunca döviz kurunu sabit tutan firma, kurdaki yükselişler sonucu döviz kurunu değiştirmek zorunda kaldı. Bu değişiklik, bazı firmaların oyunlarının fiyatlarını 10 TL’ye kadar çıkarmasına neden oldu. Bugün, son 24 saatte binlerce oyunda fiyat değişiklikleri görülmeye başlandı.

Diğer Oyunlarla ilgili yazılarımıza ulaşmak için tıklayınız.

Steam Oyunlarına Zam Geldi

Steam platformunda, son dönemde döviz kurunda yaşanan büyük yükselişlerin etkisiyle birçok oyunda fiyat artışları görülmeye başlandı. Bu artışlar ortalama olarak %250-%300 arasında değişirken, bazı oyunlar için bu oran %500’leri aşabiliyor. Steamdb listesine göre son 12 saatte, Türkiye fiyatlarında yükseliş saptandığı 500’den fazla oyun var ve bu sayı her geçen dakika artmaya devam ediyor. Bu yükselişler hem eski hem de yeni oyunların fiyatlarında görülüyor. Örneğin, Mortal Kombat Ultimate oyunu 102 TL’den 799 TL’ye, Democracy 4 oyunu 50 TL’den 252 TL’ye, Bus Simulator 21 oyunu 159 TL’den 325 TL’ye, Moss oyunu 32 TL’den 190 TL’ye çıkmış durumda. Bu artışlar nedeniyle, oyunların yurtdışı fiyatlarına göre daha yüksek fiyatlarla satılması gerçekten şaşırtıcı.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler