En İyi 10 Seyşeller Oteli

En İyi 10 Seyşeller Oteli

ABONE OL
16 Kasım 2022, 13:00:00

En çok turist ağırlayan egzotik adalarından olan Seyşeller’de tatil yapmaya doyulmuyor. Mavi suları, bembeyaz kumları ve keşfedilmeyi bekleyen lezzetleri ile adeta yeryüzünün cennetidir. Bu saklı cenneti keşfetmeyi, anı yaşamayı ve sakinliği yaşamak isteyenleri ağırlamak için farklı stillerde oteller bulunuyor. Mutlaka gidilip görülmesi gereken Seyşeller’de unutulmaz tatil yapabileceğiniz otellerde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. En iyi 10 Seyşeller oteli içeriğimiz ile sizlere otel tavsiyeleri veriyoruz.

Şimdi bu güzel beldeye ait birbirinden güzel, karar verirken zorlanacağınız otellerden bilgiler vermeye başlıyoruz. İşte bizim seçtiğimiz en iyi 10 Seyşeller oteli;

Egzotik Cennette En İyi 10 Seyşeller Oteli

1- Coco De Mer Hotel And Black Parrot

Huzurun, sessizliğin ve masmavi suların yanı başında yer alan otelde muhteşem anlar muhteşem manzarayla bütünleşiyor.  Tropikal meyveler ve birbirinden farklı deniz canlılarından oluşan menüleri damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Gün batımının Okyanus’la birleşmesine tanıklık edeceğiniz tesiste kusursuz bir tatil sizleri bekliyor. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

2- Six Senses Zil Pasyon

Kusursuz Okyanus manzarasının eşlik ettiği otelde deniz, kum ve eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Ada’nın en çok beğenilen otelinde Spa masajı ile yıl yorgunluğu atılabilir, eşsiz sularda yüzülebilir ve yerel mutfağın eşsiz lezzetleri keşfedilebilir. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

3- Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa

Hilton zincir otellerinin bir halkası olarak bilinen otelde doğanın içinde lüksü yaşamak mümkündür. Doğanın tam kalbinde yer alan otel odalarındaki havuzlarda benzersiz bir tatil yapılabilir. Doğanın sessizliği ve Okyanus sularıyla unutulmaz anlar yaşanabilir. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

4- Le Domaine de L’Orangeraie Resort & Spa

Lüksünüze düşkünsenizve doğanın tadınıda almak istiyorsanız her ikisinin birleşimi olan tesis Spa keyfi, masmavi suların çevrelediği, kumsalı ve tadına doyamayacağınız lezzetlere ev sahipliği yapmaktadır. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

5- DoubleTree By Hilton Seychelles – Allamanda Resort And Spa

Hilton grubuna bağlı olarak işletilen tesiste lüks, kalite, konfor ve doğanın güzelliği iç içe yaşanabiliyor. Okyanusa açılan odaları, muhteşem manzarası ve gün boyu süren aktiviteleriyle saklı bir cennettir. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

6- Le Repaire Boutique Hotel

Seyşeller’de butik olarak bilinen tesislerden biri olan Le Repaire Boutique okyanusa manzarasına sahip odalarıyla kendine hayran bırakıyor. Huzurlu ve sakin ortamı, okyanusun yanı başında olması ve Spa hizmetleriyle eşsiz bir oteldir. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

7- Seyşeller Oteli, Chauve Souris Relais

Çok sayıda plajların yer aldığı bölgede bulunan otel, gün boyu süren aktiviteleri, doğanın sakinliğini ve ferah odalarıyla her yıl turistlerin en çok tercih ettiği oteller arasında yer alıyor. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

8- Seyşeller Otel, Indian Ocean Lodge

Seyahat edenlerin en çok tercih ettiği konaklama yerlerinden biri olan tesiste gün boyu sakinlik ve sessizlik yanı başınızda olacak. Geniş balkonlu odaları, sosyal aktiviteleri, eşsiz manzarası ve sonsuzluğa açılan okyanusu ile muhteşem bir tatilin adresidir. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

9- Fisherman’s Cove Resort Otel Seyşeller

Seyşellerin tropikal güzelliklerinin arasında koskocaman havuzuyla muhteşem bir tatil için harika bir tesistir.  Okyanusa yakın konumuyla gün boyu kum ve deniz keyfini tercih edenler için biçilmiş kaftandır. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

10- En İyi 10 Seyşeller Oteli; Casa De Leela

Tatillerinde daha çok butik tarzında konaklamalar için tercih edilen tesis Seyşellerin tam kalbinde yer alıyor. Doğayla iç içe odaları, masaj olanakları ve yöresel lezzetleri ile turistlerin en çok kaldıkları oteller arasında yer alıyor. Sizler de bu oteli tercih etmek isterseniz arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

En iyi 10 Seyşeller oteli listemizin böylece sonuna geliyoruz.

Egzotik Cennette En İyi 10 Seyşeller Oteli

Hint Okyanusun ortasında yer alan bu tatil cenneti adanın en iyi 10 Seyşeller oteli listesini sizler için derledik. Seyşeller’de otel dışında konaklama yapabileceğiniz Tatil Köyü listemize Seyşeller’in En İyi 10 Tatil Köyü linkinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Seyşeller ile ilgili diğer önemli bilgilere sitemizden arama yaparak erişebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler