KOSGEB uzaktan eğitim ile girişimcilik belgesi nasıl alınır? (e-Devlet)

KOSGEB uzaktan eğitim ile girişimcilik belgesi nasıl alınır? (e-Devlet)

ABONE OL
13 Mart 2023, 23:03:08

KOSGEB tarafından verilen uzaktan eğitimlerle girişimcilik belgesi almak artık çok kolay. E-Devlet üzerinden KOSGEB’in düzenlediği eğitimlere kayıt olup belge almak mümkün. Bu sayede girişimci adayları, işletme kurarken ihtiyaç duydukları girişimcilik belgesini rahatlıkla alabilirler. Ayrıca, SEO uyumlu description olarak da kullanılabilecek bu yazı sayesinde, girişimcilik belgesi almak isteyenler, arama motorlarında daha fazla görünür hale gelebilir.

KOSGEB’in girişimcilik belgesi alma işlemleri, artık e-Devlet üzerinden uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilebiliyor. İş yeri kurmak isteyenler veya mevcut işletmeleri için KOSGEB desteklerine başvurmak isteyenler, girişimcilik belgesi almak zorundalar. Online bir şekilde tamamlanabilen eğitimler, iki farklı seviyede sunuluyor: Geleneksel Girişimcilik Eğitimi ve İleri Girişimcilik Eğitimi. Bu eğitimler KOSGEB’in destek programlarından yararlanmanıza da olanak tanıyor. E-devlet sistemi üzerinden alınan sertifika, istendiği zaman yazdırılabiliyor.

Geleneksel Girişimcilik Eğitimi 8 bölümden oluşurken, İleri Girişimcilik Eğitimini alabilmek için önce Geleneksel Girişimcilik Eğitimini tamamlamanız gerekiyor. E-devlet sistemi üzerinden sertifikayı alabilmek için, KOSGEB’in online eğitim sayfasına girerek EĞİTİME BAŞLA seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Sertifikanızın doğruluğunu sorgulamak için de yine e-devlet sistemi üzerinden belirli adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Girişimcilik belgesi, KOSGEB tarafından verilen hibe ve destekler için zorunlu bir belge. Bu nedenle, işletmeler kendi işlerini daha iyi yönetebilmek ve destekleri doğru bir şekilde kullanabilmek için bu eğitimlere katılmalıdır. Online olarak tamamlanabilen eğitimler sayesinde, zaman ve mekan sınırlaması olmadan girişimcilik sertifikanızı alabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler