Redmi K50i İçin Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi çıktı

Redmi K50i İçin Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi çıktı

ABONE OL
24 Mart 2023, 14:47:55

Redmi K50i Akıllı Telefonu İçin MIUI 14 Güncellemesi Yayınlandı

Redmi K50i, uygun fiyatlı akıllı telefonlar kategorisinde yer alan bir üründür. Temmuz ayında piyasaya sürülen cihaz, Android 12 tabanlı MIUI 13 ile birlikte gelmişti. Xiaomi, cihaza şimdi de MIUI 14 güncellemesi sunuyor. Bu yazılım güncellemesi, MIUI 14 arayüzü temellidir ve Mart 2023 güvenlik yamasını içerir.

Güncelleme, OTA (over-the-air) üzerinden dağıtılmaktadır ve yazılımın yapısı V14.0.2.0.TLOINXM olarak adlandırılmaktadır. Bu güncelleme, önümüzdeki günlerde belirli birkaç kullanıcıya dağıtılmaya başlanacak ve sonra tüm kullanıcılar için aktif hale getirilecektir.

Redmi K50, aslında yeniden markalanmış bir Redmi Note 11T Pro telefonudur. Cihaz, orijinal el cihazının Hint sürümü olan Redmi K50i’nin Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesini almıştır. İleride Xiaomi tarafından onaylanmasa bile, cihaz muhtemelen en az bir Android güncellemesi daha alacaktır.

Redmi K50i akıllı telefonu, bütçe dostu olmasına rağmen, kullanıcılara yüksek performans sunan bir telefon olarak kendini kanıtlamaktadır. Xiaomi’nin bu telefon için sağladığı yazılım güncellemeleri, kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmektedir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler