Twitter Blue aboneleri mavi tiki gizleyebilecek

Twitter Blue aboneleri mavi tiki gizleyebilecek

ABONE OL
25 Mart 2023, 11:21:01

Twitter, ücretli Blue aboneliğiyle sağlanan mavi onay işaretini gizlemeyi mümkün kılan bir özelliğin üzerinde çalışıyor olabilir. Twitter kullanıcıları, bu özellik sayesinde mavi onay işaretini profilinden gizleyebilecek ve abonelik durumlarını gizli tutabilecekler. Twitter’ın yaptığı açıklamaya göre, mavi onay işareti, NFT profil resmi taşıyan biri kadar dışlanmanıza neden olabilir ve tweet’lerinizin viral hale gelmesini engelleyebilir. Bu özellik sayesinde, Twitter kullanıcıları abonelik durumlarını gizli tutarken etkileşimlerini ve deneyimlerini daha iyi kontrol edebileceklerdir.

Şirket, kullanıcıların özelleştirme ve gizlilik taleplerine daha duyarlı hale gelmek ve daha fazla kontrole sahip olmalarına yardımcı olmak istiyor. Twitter’ın sahibi ve CEO’su Elon Musk, ücretli aboneliğin onay işaretini içermesini “halka güç vermek” olarak nitelendirdi.

Twitter Blue aboneliği; daha uzun videolar ve tweet’ler paylaşmanıza veya mevcut gönderilerinizdeki hataları düzeltmenize olanak tanıyor. Ayrıca şirket, gönderilerinizi diğer kullanıcılarınkine göre öncelikli hale getireceğini ve gördüğünüz reklam sayısını azaltacağını söz vermişti, ancak bu özellikler henüz kullanılabilir değil.

Ücretli aboneler arasında yaşanan tepkilere rağmen, Twitter onay işaretini almayı kolaylaştırmaya çalışıyor. Şirket yeni hesapların Blue’yu satın almadan önce 90 gün beklemesi gerektiğini duyurmuştu, ancak yakın zamanda bu bekleme süresini 30 güne düşürdü.

Mavi onay işaretinizi gizlemenin sizi tamamen koruyup koruyamayacağı belirsiz olsa da, ücretli aboneliği olan Twitter kullanıcılarının tweet’lerini arayabilirsiniz. Twitter, kullanıcıların özelleştirme ve gizlilik taleplerine daha duyarlı hale gelmeyi amaçlamaktadır. Bu özellik, kullanıcıların aboneliklerini gizli tutarken platformdaki etkileşimleri ve deneyimleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarına yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, Twitter, ücretli Blue aboneliğiyle sağlanan mavi onay işaretinin gizlenebilmesine olanak tanıyan bir özellik üzerinde çalışıyor olabilir. Bu özellik, kullanıcıların abonelik durumlarını gizli tutarken etkileşimlerini ve deneyimlerini daha iyi kontrol etmelerine yardımcı olabilir. Bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı veya ne kadar etkili olacağı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler