Twitter eski mavi tik onay işaretlerini kaldırıyor

Twitter eski mavi tik onay işaretlerini kaldırıyor

ABONE OL
26 Mart 2023, 03:47:35

Twitter, 1 Nisan tarihi itibariyle eski onaylanmış hesap programını sonlandıracağını ve eski mavi tik onay işaretlerini kaldıracağını açıkladı. Kullanıcılar mavi tik onaylanmış hesap işaretlerini korumak istiyorlarsa, dünya çapında kullanıma açılan Twitter Blue aboneliğine katılmaları gerekiyor.

Bu duyuru, CEO Elon Musk’ın, Twitter’ın eski kurallarına göre verilen “eski” mavi onay işaretlerinin kaldırılacağını söylediği kasım ayından beri bekleniyordu. Ancak, 1 Nisan’ın Şaka Günü olması ve Musk’ın kişiliğinin büyük bir bölümünün “trol” olma eğiliminde olması gündemin farklı boyutlarında tartışılmakta. Habere konu olan duyurunun Musk’ın hesabından değil Twitter Verified hesabından yapılmış olması, eski onay işaretlerine sahip insanları korkutmaya yönelik bir girişim olabileceği yönünde tartışmalar mevcut.

Eski onay rozetlerinin sona ermesine yönelik yeni zaman çizelgesi, Twitter’ın Twitter Blue aboneliklerini küresel olarak sunmaya başladığını duyurduğu bir dönemde ortaya çıktı. Ancak, birçok Twitter özelliği hala eksik olduğu için markalar ya da hükümetler gibi kuruluşlar gri veya altın onay işaretleri başvuru süreçlerini kullanabilirler. İlerleyen dönemde, bu onay işaretlerinin yüksek bir fiyata sunulabileceği düşünülüyor.

Sonuç olarak, Twitter’ın eski onaylanmış hesap programını değiştirerek yeni bir sürece geçiş yapıyor olması, kullanıcılar ve markalar için farklı bir dönemi beraberinde getiriyor. Twitter Blue aboneliği dünya çapında kullanıma açıldı ve kullanıcılar bu abonelik üzerinden mavi tik onaylanmış hesap işaretlerini koruyabilirler. Ancak, Twitter’ın gelecekteki yönleri hakkında kesin bir şey söylemek zor ve süreçteki değişiklikler, ilerleyen günlerde netleşecektir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler