Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi açıklandı

Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi açıklandı

ABONE OL
26 Mart 2023, 05:50:25

Lord of the Rings: Gollum, uzun süren hazırlıkların ardından PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında 25 Mayıs tarihinde oyuncularla buluşacak. Oyunda, JRR Tolkien’in fantezi dünyasına farklı bir açıdan bakmayı sağlaması hedefleniyor. Oyuncular, oyunu kontrol eden Gollum karakterini canlandırarak Kıymetlisi adlı yüzüğü arayacaklar. Gollum’un kavgacı yönünün çok güçlü olmaması nedeniyle oyuncuların hayatta kalması için saklanması ve tırmanması gerekecek. Oyunun zihindeki karmaşık savaşı da oyunda önemli bir yer tutacak.

Oyuncular, Gollum’un karanlık dürtülerine kapılıp gitmek ve Smeagol’un iyiliğine tutulmak arasında salınacak. Yüzüklerin Efendisi kitaplarından uyarlanan oyun, Peter Jackson’ın çektiği üçlemede tanınan karakterleri de oyuncuların önüne çıkaracak.

Oyunun çıkışı, adeta yılan hikayesine döndü. Duyurusu 2019’da yapılan oyunun, pandemi nedeniyle geliştirme süreci yavaşlatıldı ve 2021’den önce yayınlanmayacağı belirtildi. Daha sonra, oyunun 2022’nin Eylül ayında yayınlanacağı açıklandı ancak Daedalic, oyunculardan biraz daha zaman istedi. Ancak, bu oyunda popüler kültürdeki etkisinin hala oldukça güçlü olduğunu gösteren Amazon’un The Rings of Power dizisi ve nisan ayında vizyona girecek olan Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü filminin 4 saat 11 dakikalık genişletilmiş versiyonu Daeilic’in yararına olmuş olabilir.

Lord of the Rings: Gollum, Türkçe içerik şirketleri tarafından yayınlanan Teknoblog’un haberine göre, oyuncuların da merakla beklediği oyunlardan biridir. Oyuncular, oyun karakteri olan Gollum’un dünyasına farklı bir açıdan bakarak heyecanlı bir macera yaşayacaklar. Oyun hikayesi, JRR Tolkien’in fantezi dünyasına farklı bir açıdan bakmayı sağlamayı amaçladığı için, Türkçe içerik pazarında önemli bir yer edinmesi bekleniyor. Bu sebeple, Türkçe içerik yazarları, Lord of the Rings: Gollum oyunu hakkında SEO uyumlu içerikler yazarak, bu alanda öncü olma fırsatını yakalayabilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler