Ubisoft E3 2023’e katılmayacak – Teknoblog

Ubisoft E3 2023’e katılmayacak – Teknoblog

ABONE OL
28 Mart 2023, 11:25:35

Ubisoft, E3 2023’e katılamayacaklarını açıklayan son oyun şirketi oldu. Bu kararın ardından, şirketin aynı tarihlerde başka bir etkinlik düzenleyeceği belirtildi. Ubisoft’un açıklamasına göre, 2 Haziran’da Los Angeles’ta bir Ubisoft Forward Live etkinliği düzenlenecek. Şirketin daha önce E3’te yer alacağı duyurulmuştu ancak daha sonra değişiklik yapıldı.

Ubisoft, E3’ten çekilme kararı alan ilk şirket değil. Microsoft ve Nintendo da etkinlik için resmi katılım açıklamaları yapmamıştı. Sony ise henüz bir açıklama yapmadı ancak son yıllardaki politikaları, E3 2023’e katılmayacaklarını ortaya koyuyor.

Ubisoft Forward Live etkinliği yaklaşırken, şirketin neler duyuracağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Ubisoft, sıkı hayranlarına yakında daha fazla ayrıntı paylaşacaklarını garanti ediyor. Ubisoft, oyun şirketleri arasında oldukça popüler bir marka ve E3 gibi büyük etkinliklerde yer almayarak, sektörde yarattığı etkiyi azaltabileceği düşünülüyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler