Moto G53s, Play Console’da Listelendi

Moto G53s, Play Console’da Listelendi

ABONE OL
28 Mart 2023, 17:05:38

Motorola, uygun fiyatlı 5G telefon pazarına bir kez daha giriş yapıyor. Şirketin yeni bütçe telefonu Moto G53s 5G yakında piyasaya sürülecek. Google Play Konsolundaki bir listenin ortaya çıkmasıyla birlikte, bu cihazın Snapdragon 480 olan Qualcomm SM4350 yonga setini temel alacağı öğrenildi.

G53s 5G’nin ekran çözünürlüğü 720 x 1600 piksel olarak listelenmiştir ve 120 Hz tazeleme hızına sahip olacağı bilinmektedir. Google Play Konsoluna yüklenen listede, cihaz 4 GB RAM’e sahip olduğu görünüyor ama G53 modelinde olduğu gibi 6 GB veya 8 GB’lık varyantları da olabilir.

Pil kapasitesi hakkında herhangi bir bilgi yok, ancak normal G53’ün küresel sürümünde 5.000 mAh’lik pil kapasitesi ve yavaş bir şarj ile donatıldığı bilinmektedir. Telefonun kameraları bölgeye bağlı olarak 8MP veya 16MP selfie ile 50MP ana kamera ve arkada 2MP makro lens olarak belirtiliyor.

Moto G53s 5G’nin, uygun fiyatlı bir 5G telefon arayan tüketiciler için harika bir seçenek olacağı tahmin ediliyor. Bu telefon, 5G ağına geçiş yapmak isteyenler için uygun fiyatlı bir alternatif sunuyor. Motorola, bu telefonla pazara hakim olma amacıyla uygun fiyat ve yüksek performansı bir araya getiriyor. Bu ay çıkması planlanan Moto G53s 5G, Türkiye’de de popüler olacağının sinyallerini veriyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler