Togg T10X ön siparişlerinde dijital çekiliş heyecanı!

Togg T10X ön siparişlerinde dijital çekiliş heyecanı!

ABONE OL
29 Mart 2023, 01:40:58

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili Togg T10X, ön sipariş sürecinde büyük ilgi gördü. Tam 177.467 kişi arasından belirlenecek şanslı kullanıcılar, Togg T10X’i ilk sahip olanlar olacak. Togg T10X’in tamamen dijital bir satış yöntemiyle ön siparişe açıldığı ve başvuruların 16-27 Mart tarihleri arasında Trumore uygulaması ve Togg resmi web sitesi üzerinden yapıldığı belirtildi. Başvurular, 27 Mart günü saat 17.00’ye kadar kabul edildi. Dijital çekiliş sonucunda T10X’in ilk sahibi olacak 20.000 kişi belirlenecek ve ayrıca 20.000 kişi de yedek liste kapsamında yer alacak.

Togg T10X, ön sipariş süreci boyunca önemli fırsatlar sunuyor. Asıl ve yedek listeye giren kullanıcılar, akıllı cihazlarını teslim almayı beklerken ek garanti hakkı ve her ay için Trugo’dan 85 kWs enerji dolum hakkı elde edecekler. T10X’in teslimatı, 2023 yılında başlayacak. Çekiliş sonrasında ise, T10X’in sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanması planlanıyor.

Yedek listeden asıl listeye geçemeyenler için ise, 2024 yılında yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X siparişi verme imkanı sunulacak. Bu kullanıcılar, 2024 yılı Haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe katılmadan akıllı cihazlarını teslim alabilecekler. Asıl ve yedek listeye giremeyen kullanıcıların ön ödemeleri (60.000 TL) ise Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili Togg T10X, avantajlı fırsatları, dijital satış yöntemi ve dijital çekilişle birlikte kullanıcılar arasında büyük ilgi gördü. T10X sahibi olmak isteyenler için farklı seçenekler sunan Togg T10X, Türkiye’nin otomotiv sektöründe yeni bir sayfa açıyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler