HP Victus 16 ve diğer yeni oyun bilgisayarları

HP Victus 16 ve diğer yeni oyun bilgisayarları

ABONE OL
29 Mart 2023, 07:51:03

HP, Amplify Partner Konferansı sırasında birçok duyuru yaparak dikkatleri üzerine çekti. Bunlar arasında, performansı ile öne çıkan Victus 16’nın 2023 için yenilendiği ve RTX 4070 ekran kartıyla sunulduğu da vardı. Böylece Victus 16 serisi, eski seçeneklerine göre performansı daha da arttırmış oldu.

Yeni Victus 16, RTX 4070 ekran kartı ile birlikte sunuluyor. 2021 model Victus 16’da en üst düzeyde RTX 3050 Ti ekran kartı bulunurken, daha eski Victus 15’te en yüksek seçenek RTX 3060 olmuştu. Yeni modelde ise RTX 4070 ekran kartının performansı, diğer modellere göre oldukça yüksek.

İşlemci tarafında ise, yeni Victus’un en yüksek seviyesi Intel Core i7-13700HX veya AMD Ryzen 7 7840HS ile sunuluyor. Bu yüksek performanslı çipler, genellikle oldukça pahalı dizüstü bilgisayarlarda bulunurken, 2023 için söz konusu modelin, diğer seçenekler göz önüne alındığında cazip bir fiyata sahip olacağı tahmin ediliyor.

HP, farklı kullanıcılar için farklı özellikler sunan çeşitli modellerle de karşımıza çıkıyor. Gösterişli chasis veya RGB ışıkları olmadan da yüksek performans isteyen, fiyatı da uygun olan kullanıcılar için RTX 4070’li Victus olabilir. Daha yüksek fiyatı olan kullanıcılar için, HP’nin duyurduğu Omen Transcend 16 serisi, yeni kareli hava delikli tasarımına sahip en ince ve hafif oyun bilgisayarı olarak nitelendiriliyor. Omen Transcend 16 çalışma ve ders çalışma gibi aktiviteler için de kullanılabilen çok amaçlı bir dizüstü bilgisayardır.

HP ayrıca, 13. nesil Intel ve Ryzen 7000 işlemci seçenekleriyle düzenli Omen 16 dizüstü bilgisayarını da yeniledi. Bu model, RTX 4080 ekran kartına kadar destek sunacak ve QHD 240Hz ekranı bulunacak.

Yeni modellerin ilkbaharda piyasaya sürülmesi beklenirken, HP’nin yeni Victus 16, Omen Transcend 16 ve Omen 16 serileri birbirinden farklı özellikleri ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yüksek performansa sahip, uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlara ilgi her geçen gün artarken, HP’nin yeni modelleri oyun dünyasındaki rekabeti daha da kızıştıracak gibi görünüyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler