Burger King kripto parayla ödemeyi aktif hale getiriyor

Burger King kripto parayla ödemeyi aktif hale getiriyor

ABONE OL
29 Mart 2023, 13:31:37

Burger King, Kripto Paraları Kabul Etmeye Başladı

Hızlı yiyecek zincirleri arasında dünya genelinde adından sıkça söz ettiren Burger King, Türkiye’de olduğu gibi Paris’teki şubelerinde de kripto paraları kabul etme kararı aldı. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği kripto paralara yönelik bu hamle, Burger King’in farklı bir noktada durduğunu gösteriyor.

Burger King’in Paris’teki şubelerine kripto para ile ödeme kabul eden şarj cihazı kiralama makineleri kurulmuş durumda. Bu adım, özellikle Alchemy Pay ve Binance Pay ile ödeme kabul etmekte olan Instpower isimli taşınabilir şarj cihazı makinelerini de beraberinde getiriyor. Bununla birlikte Alchemy Pay, Singapur merkezli bir ödeme ağı geçidi olarak kripto para ödemelerine yönelik ilk hibrit satıcı ödeme kabul sistemini 2021 yılında aktif hale getirmiş durumda.

Kripto paraların dünya genelinde yükselişe geçmesi ve özellikle gençler arasında popüler hale gelmesi, zincir restoranlara da yeni fırsatlar sunuyor. Bu alanda Burger King gibi birçok farklı marka da benzer adımlar atmaya devam ediyor.

Kripto para birimleri günümüzde tüm dünyada pek çok farklı sektörde kullanılıyor ve büyük bir ilgi odağı haline gelmiş durumda. Burger King’in de bu yönde attığı adımlar ise, markayı kripto para dünyasında daha da öne çıkarıyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler