Galaxy A34 telefonu 31 Mart günü raflardaki yerini alacak

Galaxy A34 telefonu 31 Mart günü raflardaki yerini alacak

ABONE OL
30 Mart 2023, 22:20:45

Galaxy A34 Güney Kore’de Satışta: Özellikleri ve Fiyatı

Samsung’un yeni orta seviye telefonu olan Galaxy A34, Güney Kore pazarında resmi olarak satışa sunuldu. Telefon henüz ülkemizde çıkış yapmadı ancak elimize geçen bilgilere göre Türkiye’de de kısa süre içinde satışa sunulacak.

Galaxy A34, renk seçenekleri açısından oldukça zengin bir yelpaze sunuyor. Telefonun tek seçeneklik depolama kapasitesi 128 GB, ancak RAM tarafında 6 GB ve 8 GB’lık seçenekler mevcut.

Telefonun yonga seti Dimensity 1080 SoC tarafından destekleniyor ve Android 13 tabanlı One UI 5.1 ile çalışıyor. 6,6 inç 120 Hz Full HD+ Süper AMOLED ekranı bulunan telefon, 25 W kablolu şarj ile 5.000 mAh piliyle oldukça uzun bir kullanım süresi sunuyor.

Galaxy A34’ün arka tarafında 48 MP birincil kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 5 MP makro birimi bulunuyor. Bu harika kamera özellikleri sayesinde, kaliteli fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz.

Ekran içi parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlörler, IP67 derecesi ve 1 TB’a kadar depolama genişletme için bir microSD kart yuvası gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran bu cihaz, MST teknolojisi ve NFC teknolojisine de sahiptir.

Galaxy A34, Güney Kore’de yaklaşık 350 dolar fiyatla satışa sunuldu. Türkiye’deki fiyatı henüz açıklanmadı ancak rakipleriyle karşılaştırıldığında oldukça uygun bir fiyata sahip olduğunu söylemek mümkün. Siz de bu harika orta seviye telefona sahip olabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler