F1 Avustralya GP 2023: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

F1 Avustralya GP 2023: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

ABONE OL
31 Mart 2023, 00:33:36

Formula 1 tutkunları, heyecanla bekledikleri 2023 sezonunun ilk yarışı için geri sayım yapıyorlar. Bu yılın ilk yarışı Avustralya’da yapılacak ve F1 Avustralya GP 2023 olarak adlandırıldı. Bu yarışta muhtemelen yine Red Bull takımının ezici üstünlüğünü ve geride kalan takımların mücadelesini göreceğiz. Ayrıca, yarışa heyecan katan Fernando Alonso da yarışta yer alacak.

Heyecan dolu bir hafta sonu bizleri bekliyor. Cuma gününden başlayarak pazara kadar sürecek antrenman turları, sıralama turları ve yarışta F1 heyecanını internet üzerinden takip etmek mümkündür. F1 yayın hakları Türkiye’de S Sport’un elindedir ve bu hafta sonu üçüncü antrenman turları, sıralama turları ve yarış S Sport 2 kanalı üzerinden yayınlanacaktır.

F1 Avustralya GP 2023 antrenman turları, sıralama turları ve yarış saatleri Türkiye saatiyle şu şekildedir:

– 1. Antrenman Turları: 31 Mart Cuma, TSİ 04.30
– 2. Antrenman Turları: 31 Mart Cuma, TSİ 08.00
– 3. Antrenman Turları: 1 Nisan Cumartesi, TSİ 04.30
– Sıralama Turları: 1 Nisan Cumartesi, TSİ 08.00
– F1 Avustralya GP: 2 Nisan Pazar, TSİ 08.00

F1 Avustralya GP canlı izle seçenekleri ise şöyle sıralanabilir:

1. S Sport Plus: S Sport’un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi olan S Sport Plus üzerinden F1 Avustralya GP antrenman turları, sıralama turları ve yarışını canlı olarak izlemek mümkündür. Üstelik S Sport Plus, cuma günkü birinci ve ikinci sıralama turlarını da canlı olarak yayınlıyor. Bu uygulama, kaçırdığınız seansları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor.

2. TV+: Turkcell’in TV+ platformunda yer alan Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi ve Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahiptir. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurarak F1 Avustralya GP’yi canlı olarak izleyebilirsiniz.

3. D-Smart GO: D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunar. Eğer D-Smart Mega paketi kullanan bir üyeyseniz, D-Smart GO’ya ücretsiz olarak cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerinizden erişim sağlayabilirsiniz. D-Smart abonesi değilseniz de aylık 29,9 TL karşılığında D-Smart GO Mega paketine abone olarak spor kanallarına erişebilirsiniz.

4. F1 TV Pro: Formula 1 yönetimi, F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlıyor. F1 TV Pro adı verilen servis web sitesi üzerinden, aynı zamanda da iOS ve Android uygulamaları üzerinden hizmet veriyor. Yıllık 64,99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca, istediğiniz pilotun araç kamerasına bağlanarak yarışı oradan izleyebilir ve takımların telsiz konuşmalarını da dinleyebilirsiniz. Türkçe anlatımın olmayışı dışında F1 TV Pro oldukça kullanışlı bir uygulamadır.

Dünya çapında F1 Avustralya GP 2023 yarışını yayınlayan tüm kanalların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Unutmayın, Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bu bağlantılar editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler