Audible sesli kitaplara reklam ekliyor

Audible sesli kitaplara reklam ekliyor

ABONE OL
31 Mart 2023, 16:43:21

Amazon’un sahibi olduğu sesli kitap platformu Audible, sesli kitaplar için reklam seçeneğini kullanıma soktu. Şirket, reklamlar sayesinde daha fazla kitabın ücretsiz kullanıcılara açılabileceğini belirtti. Reklamlar, kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulan bir grup test kullanıcısı üzerinde denendi ve şimdilik sadece para ödemeyen kullanıcılar için planlandı.

Reklamlar, sesli kitapların yanı sıra podcast’ler ve Audible’a ait orijinal içeriklerde de kullanılacak. Şirket, içerik sağlayıcıların durumdan haberdar edebileceğini ve reklam programının dışına çıkabileceklerini belirtti. Dinleyiciler, 24 saat boyunca en fazla 8 reklamla karşılaşacaklar.

Ancak, Audible’ın reklam destekli bir abonelik paketi sunup sunmayacağı henüz belli değil. Şirket, testin amacının, müşteri ve iş ortaklarının değişen ihtiyaçları konusunda fikir sahibi olmak olduğunu belirtti.

Sesli kitap endüstrisi için önemli bir değişiklik olan bu adım, reklamcılık sektörü için de önemli bir fırsat sunuyor. Yeni reklam seçenekleri, kitap yayıncılarına ve yazarlara daha fazla gelir imkanı sağlayabilir. Bunun yanı sıra, reklamlar, daha fazla kitabın ücretsiz olarak sunulmasını sağlayarak, kitapseverlerin kitaplar hakkında daha fazla bilgi edinmesine olanak tanıyabilir.

Bu yeni reklam seçeneğiyle birlikte, Audible’ın popülaritesi daha da artabilir. Reklamlar sayesinde daha fazla kullanıcıya ulaşacak olan platform, diğer sesli kitap platformları ile rekabette daha güçlü bir konuma gelebilir. Ayrıca, bu adım, diğer yayıncıların da benzer reklam modellerini kullanarak yeni fırsatlar yaratabileceğinin bir göstergesi olarak da düşünülebilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler