Ring Drone, Amazon’un Yeni Harika Teknolojisi

Ring Drone, Amazon’un Yeni Harika Teknolojisi

ABONE OL
18 Kasım 2022, 13:00:00

Teknoloji dur durak bilmeden gelişim göstermeye ve bambaşka bir yere doğru gitmeye devam ediyor. Güvenlik kamerası artık çok daha farklı bir hal alıp otonom drone olarak karşımıza çıkıyor ve uçuş yapabilme imkanı sunuyor. Ring yakın zamanda “Always Home Cam”adlı modelini kullanıcılara sundu ve kısa sürede de yabancı ülkelerin gündemine girmeyi başardı. Zaman zaman farklı akıllı teknolojilerde kendini gösteren Ring, 2018 yılında Amazon tarafından satın alınmıştı. Amazon gibi büyük bir firmanın markayı satın alması ile beraber marka çok daha tanınır bir hal aldı. Evi çok daha güvenilir kılmak için otonom uçuş imkanı sunan bir güvenlik kamerası projesini yakın zamanda hayatımızda görebiliriz. Ring drone, Amazon’un yeni harika teknoloji olduğu gibi alternatif ürünlerden de farklı özellikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Ring Always Home Cam, tek bir kameranın çok daha işlevsel bir şekilde değerlendirilebilmesini sağlamakta. Tüm evi kontrol etmeniz gereken birden fazla kamera fazladan maliyet ve fazladan ilgi gerektirmektedir. Sektöre Ring dahil olduğunda ise olay çok daha farklı bir durum kazandı. Her geçen gün teknolojinin üstüne daha fazlası konmakta ve büyük gelişimler görülmektedir. Bu gibi teknolojilerin de yeni teknolojilere kapı araladığı bir diğer gerçek oluyor.

Ring hakkında detaylı bilgiler edinmek ve görünüşünü daha iyi inceleyebilmek için Ring firmasının YouTube kanalında paylaşmış olduğu videoya göz atabilirsiniz. 1080p çözünürlük kalitesi sunan kamera kalitesi de otonom uçuş imkânı sunan drone’u çok daha cazip bir hale getiriyor. Ring Drone ile yapacağınız uçuşlar esnasında kayıt otomatik bir şekilde alınabilmektedir. Tüm evi gezebilir ve tek bir kamera ile kolayca tüm evin güvenilirliğini sağlayabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler