Vivo Y02A Fiyat Performans Konusunda İddialı Geliyor

Vivo Y02A Fiyat Performans Konusunda İddialı Geliyor

ABONE OL
04 Nisan 2023, 14:11:12

Vivo Y02A: Güçlü Özellikleri ve Uygun Fiyatıyla Dikkat Çekiyor

Dünya genelinde en popüler akıllı telefon markalarından biri olan Vivo, telefon kategorisinde ürün gamını artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Y02A modeliyle de Vivo, giriş ve orta segment akıllı telefon piyasasında rekabet etmenin hedefini taşıyor. Peki, Vivo Y02A modeli hangi özellikleriyle ön plana çıkıyor?

Cihazın Özellikleri

Vivo Y02A modeli, 60 Hz IPS LCD paneliyle dikkat çekiyor. 6.51 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğüne sahip olan cihaz, 20:9 en-boy oranı sunuyor. MediaTek Helio P35 yonga setini kullanarak işlemci gücünü artıran cihaz, 4x 2.3 GHz ARM Cortex-A53 ve 4x 1.8 Ghz ARM Cortex-A53 çekirdekleriyle donatılmıştır. Ayrıca cihaz, PowerVR GE8320 grafik birimleri mevcuttur.

32 GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteği ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak olan Vivo Y02A, 3 GB RAM ile yeterli hızı sunuyor. 5000 mAh büyüklüğünde olan bataryası, 10W şarj desteği sunuyor. Ayrıca, cihazın ön kamerası 5 MP, arka kamerası ise 8 Megapiksel olarak tasarlanmıştır. LED flaş desteği bulunan arka kamera, mavi ve gri renk seçenekleri ile sunuluyor.

Fiyatı

Pek çok özelliği ile dikkat çeken Vivo Y02A modelinin fiyatı 117 Dolar olarak belirlenmiştir. Uygun fiyatının yanı sıra, ileriye dönük özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılaması bekleniyor.

Sonuç

Vivo Y02A, giriş seviyesi telefon piyasasına uygun fiyatı, yüksek performansı ve özellikleri ile rekabet etmek için ideal bir cihazdır. Telefonun güçlü özellikleri, yüksek hızı ve verimli depolama seçenekleri birçok kullanıcının beklentilerini karşılayacaktır. Ayrıca, uygun fiyatı ile de dikkat çeken cihazın, kullanıcılar tarafından ilgi göreceği bekleniyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler